Om Blink Hus Voss Byggsenter

Bilder.Voss.Byggsenter
Om Blink Hus Voss Byggsenter AS
Blink Hus Voss Byggsenter startet opp i 1991. Vi er eit tradisjonsrikt byggefirma som bygger både hus, hytter. Vi har god lokal erfaring med bygging og kunnskap og bygg. Vi har egene lokale snekkere som har fagbrev samt at vi er godkjent som lærlingbedrift. Med sentral godkjenning. Vi har tett samarbeid med andre lokale underleverandører som t.d. rør og elektrikker. Dette er viktig for deg som kunde å ha frihet til å velge individuelle løsninger.

Vi har derfor stor fleksibilitet i leveransform og produktutvalg. Grunntanken er å bygge kvalitetshus / hytter foranket i lokal tradosjon, fagkunnskap, seriøsitet  hele byggeprosessen. I tillegg har vi en stor kjøkkenutstilling i Voss kjøkkensenter AS. De sel av Sigdal og har et av Voss største og finaste kjøkkenbutikk med et stort utvalg av kjøkken, bad, garderobe.


Vi har som mål:
* Vi skal gjøre det enklere for deg å bygge
* I tillegg ønsker vi å være bedre på:
* Gi inspirasjon og råd underveis
* Egne lokale snekkere og tømmere
* Fleksibilitet og smidighet i byggeprossen
* Forutsigbar i prosess, pris tid og egeninsats
* Enkelhet og forstålighet i informasjonsmateriell.
* Oversiktighet og ryddighet i byggeprossen.


Vi er medlem av Blink Hus som har sikkra oss dei beste leverandørane til varekjøp, t.d. Vindu, dører etc. og merkenavnet Blink Hus / Hytter

Alle drømmer vel om en bolig/hytte som dekker våre noverande og fremtidige behov for et godt sted å bo. Som medlem i kjedenavnet Blink Hus har vi god hjelp til markandføring og som har utveikkla en huskatalog som skal gi deg inspisrasjon og råd. Men du vil helt sikkert ha tilpassning av huset ditt etter den tomta og byggeskikken som er i det området. Så difor har vi egne arkitekter som "skreddersyr" huset etter dine egne ønsker og behov.. Å bygge hus er et av dei viktigaste tingene du gjør i livet og difor vil vi legge vekt på å at "vi skal bli likt som beste boligprodusent på voss"

Det er mange ting som en skal ha oversikt over i en byggeprosess. Difor hjelper vi deg fra A til Å, og vil geleide deg gjennom prosessen etter hvert. Det er naturlig at vi påtar oss alt papirarbeid i ei byggesak og om du ønsker det t.d. kostnadsanalyse. Vi har god kontakt med lokale, rørlegger, elektrikker, murer etc. så du er i trygge hender på den siden. Dei har sentral godkjenning for det dei utfører.

I tillegg driver med reguleringsarbeid og felfutbygging og eget prosjekt t.d. med skigutaene, 10 firmansbustader tilsammen 40 leiligheter, i tillgegg utfører vi arbeid og leveranse fra byggesett til nøkkelferdig- Referanse: Hans Engelsen Eide

Referanser: Voss fjellandsby v/ Nils Akselberg ( Prosjektert og bygget over 60 hytter tilpasset kunder i feltet )
Og i tilegg prosjekter og levert hytter og kjøkken i Voss Resort tilsammen 10 hytter

Velkommen innom eller send oss en mail anngående din byggesak, og vi vil kontakte deg for nærmere informasjon.
MVH Øystein Måkestad

Se vår artige filmsnutt -klikk her.
Høyreklikk på linken over og velg "Lagre mål som.."