Om Voss Byggsenter AS

Vi har lokal erfaring og kunnskap om hytte og husbygging i Voss og nabokommuner. I snart 30 år har vi bygget kundetilpasset og arkitekttegnet reisverk hus og hytter, tilpassa etter kundens ønsker og behov.

Hver kunde – sitt eget hus/hytte som er tilpassa til tomta, omgivelser, og kom./ statlige regler for område/feltet. Vi vet at der er viktig for deg som kunde å ha frihet til å velge individuelle løsninger. Derfor har vi stor fleksibilitet i leveranseform og produktutvalg. Forretningsområde:

Vi har et motto og det er: «vi skal gjøre det enklere for folk flest å bygge»

Enten det er nye hus, hytte, leiligheter, eller kanskje gi huset ditt et helt nytt utsende, med å bygge om der du bor i dag. T.d. å forandre hele loftet, større stue med vinterhage. Bedre inngangsparti og større bad?
Når man skal gjøre hus/hytte drømmen- så er det viktig å velge en lokal samarbeidspartner, som skal være best på:

• Inspirasjon og smidighet i byggeprosessen.
• Fleksibilitet og smidig i byggeprosessen.
• Forutsigbar i prosess, pris, tid og egeninnsats.
• Enkelthet og forståelighet i informasjonsmateriell.
• Oversiktlighet og ryddighet i byggeprosessen.
• Lokale egne ansatte håndverkere i tømrerfaget.

Du får tett oppfølging av oss gjennomg hele byggetiden. Sa er det fordel å ha lokal forankring. Vi har bygget flere hundre hus/hytter i Vosseregionen siden oppstart og vi har levert over 60 hytter tilpasset for kunder i Voss Fjellandsby.
Kontakt gjerne Nils Akselberg som er daglig leier eller Tone Ravnanger som har solgt di fleste hyttetomtene og leilighetene i Voss Fjellandsby.

Vi har kjøpt opp tomter (eplehager) og regulert inn tettere hus/leiligheter i sentrum av Voss i en årrekke. T.d. Ullestad vegen 5, (to 2mannsboliger og 1 enebolig.) Ringheimsvegen 5. (2 tomannsboliger)