Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Midttømme AS

Blink Hus Midttømme ble forhandler i Blink Hus i 2017, men visjonen vår har vært den samme siden oppstart i 1991: vi skal være tilpasningsdyktige, enten du ønsker at vi tar oss av hele prosessen, eller om du ønsker å gjøre deler av jobben selv. Når du velger Blink Hus Midttømme til å bygge ditt nye hjem, velger du en boligleverandør med dyp lokal forankring, som leverer til riktig tid og pris.

Om oss

Det er mange dokumenter og mye du skal ha oversikt over når du skal bygge hus. Vårt ønske er at du skal oppleve en ryddig prosess fra A til Å. Vi gleder oss til å hjelpe akkurat deg med å sy sammen prosessen. I 2015 fikk vi også Næringsprisen i Melhus kommune for god service, solid kompetanse og lokal kunnskap.

Våre ansatte

Gjennom flere tiår har vi tilpasset og levert boliger for mennesker i alle livets faser, og man finner et mangfold av kvaliteter blant våre ansatte. Selv har Arne vært en del av bransjen siden 1975 som tømrer. Gjennom årene har vi gradvis blitt et større team, og dermed enda rikere på kompetanse. I dag er vi ti ansatte – unge, gamle, ferske og erfarne.

Vi tilpasser oss i takt med boligmarkedet

Både tømrere med lang erfaring og nye lærlinger er med på å forme og utvikle bedriften Blink Hus Midttømme videre.  Når du skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner du kan stole på. En som ordner alt du har tenkt på og alt du ikke visste måtte gjøres. Vi kjenner markedet og området der du vil bo.

«Før var hustypene enten i høyre eller venstre versjon. Da ble det som regel bestemt ut fra hvilken side av dalen huset skulle stå på. I dagens marked ser vi at det er mer tilpasning med hensyn til tomtelandskap, adkomst og utsikt.»

- Arne Holten, prosjektleder i Blink Hus Midttømme

Vår oppgave er å skape et hjem som akkurat du vil trives i. Et hjem som passer til din smak, din livssituasjon og din personlighet. Stort eller lite? Moderne eller tradisjonell arkitektur? Du tar valgene, vi tar ansvaret og tilpasser boligen etter dine behov.

Velkommen innom til oss

Vi har lange tradisjoner med rehabilitering, tilbygg og nybygg, både for privatpersoner og bedrifter. Enten du skal pusse opp stua, skifte bordkledning, bygge om kontorlokalene, eller bygge ny bolig, har vi kompetanse til å hjelpe deg. Velkommen innom oss på Hovin i Gauldalen.

«Kontoret ligger jo rett ved XL-butikken som vi også bruker litt som et showroom for kundene. Her kan man gå rundt for seg selv og velge varer, og så kan vi tilpasse og justere boligen etter disse ønskene.»

- Arne Holten, prosjektleder i Blink Hus Midttømme

Det er fullt mulig å komme innom kontorene for en kopp kaffe og slå av en prat – du finner oss tross alt i nærområdet!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?