Hopp til hovedinnhold
Blink Hus tømrer ser på utsikten

Om Blink Hus

Om Blink Hus

Vi i Blink Hus skal gjøre det enklere for deg å bygge bolig.

Når du skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner du kan stole på. En som ordner alt du har tenkt på og alt du ikke visste måtte gjøres. Våre lokale forhandlere kjenner markedet og området der du vil bo. Blink Hus er lokal kvalitet.

Vår oppgave er å skape et hjem som akkurat du vil trives i. Et hjem som passer til din smak, din livssituasjon og din personlighet. Stort eller lite? Moderne eller tradisjonell arkitektur? Du tar valgene, vi tar ansvaret og tilpasser boligen etter dine behov.

Vår historie

Blink Hus ble etablert i 1967, under navnet ”Byggeringen”. Viktige oppgaver var felles huskatalog og arkitekttjenester for eierbedriftene. I 1992 ble det foretatt en større oppgradering innen selskapet, og produktnavnet ble endret til dagens Blink Hus.

Utover 1990-tallet har Blink Hus mer og mer tatt form som en markedskjede, med stadig større grad av felles markedsføring. I 2002 besluttet medlemmene at kjedesamarbeidet skulle bli enda tettere, blant annet gjennom at alle medlemmene skal fremstå under felles navn, felles visuell profil, felles arbeidsprosesser og en sentralisert markedsføring.

Lokal kvalitet med Blink Hus

Blink Hus har i dag medlemsbedrifter over hele landet.

En del av Mestergruppen

Mestergruppen er landets største boligbygger, hyttebygger og byggevarekonsern. Blink Hus er sammen med blant andre Nordbohus, Mesterhus, Systemhus og Saltdalshytta en del av Mestergruppen. Mestergruppen eier også byggevarekjedene XL-BYGG, Byggtorget og Byggeriet. Mestergruppen er igjen eid av Ferd.

Forhandler av Blink Hus?

Ønsker du å bli en forhandler av Blink Hus? Eller er du nysgjerrig på å vite mer om kjeden? Ta kontakt med kjededirektør eller bedriftsutvikler for mer informasjon.

Administrasjonen

Dette er kjedekontoret til Blink Hus. Ta gjerne kontakt med en av oss.

Kjededirektør Svein Helge Skogheim
Svein Helge Skogheim
Kjededirektør
Salgs- og markedssjef Lise Stien
Lise Stien
Salgs- og markedssjef
Bedriftsutvikler Esten Hilmarsen
Esten Hilmarsen
Bedriftsutvikler

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?