Hopp til hovedinnhold
Gilje vindu og dør

Gjør boligdrømmen komplett med Sorte detaljer

Sorte vinduer er en smakfull måte å uttrykke husets særeegenhet på.

Trender endrer seg med tiden, men noen trender vil alltid vare lenger enn andre. Sorte detaljer er en av dem. De siste årene har boligeiere blitt mer oppmerksomme på at vinduene skal matche husets fasade og interiør. Etterspørselen etter helhetlige løsninger har derfor dannet grunnlaget for nye produktvarianter.

Det er mange ting å ta hensyn til når du skal velge vinduer, som f eks helhet og funksjonalitet. Med sort kanal i glasset (spacer), sort vrider og sort overflate får du muligheten til å skape et inntrykk som harmonerer med husets øvrige fargevalg.

Sort vindu fra Gilje

Avhengig av boligens karakter kan sorte løsninger være verdt å ta en nærmere titt på.

Sort vindu fra Gilje

Krav til både utseende og enkelt vedlikehold

Aluminiumsbekledning gir et solid trevindu, balkong- og skyvedør en forsterkning som gjør overflaten vedlikeholdsvennlig og værbestandig. Levetiden på produktene forlenges og du får den samme, gode følelsen av å ha et trevindu innendørs. Vi vet at valg av riktig produkt kan være utfordrende. Størrelser, U-verdi, funksjoner, sikkerhet og design må tas til vurdering, og enkelte opplever gjerne at design er det som betyr mest. Da kan det være godt å vite at du kan velge det designet du foretrekker og som står i stil med resten av huset, samtidig som du kan være trygg på at du får kvalitetsprodukter som lever i mange år fremover. Sort RAL 9005 på aluminiumsbekledning blir levert med matt overflate, glans 30.

Gilje terrassedør

Visste du at?

Kvalitet tvers igjennom

Alle våre dører tåler vær og vind. Vi er alene om å levere ytterdører som kan monteres uten overbygg. Kompaktlaminat er standard. For dører som er ekstra eksponert for snø og issmelting, anbefaler vi å velge accoya i dørkarm og ramtre.

Gilje inngangsdør

Fargegaranti

Vi ser en stadig økning av solgte ytterdører i fargen sort, og med denne trenden vil det også være flere som kan merke at døren falmer med årene – spesielt dersom døren står i direkte sollys.

Gilje tilbyr, som eneste leverandør i Norge, 10 års fargegaranti mot falming på malte ytterdører. Dersom du nå vurderer å kjøpe en ytterdør i sort, eller en annen mørk farge, vil vi anbefale at du også inkluderer tilvalget 10 års fargegaranti.

Du kan lese mer om Gilje fargegaranti her: Fargegaranti (gilje.no)

Gilje inngangsdør

Relaterte artikler

Tilpasset Kongsberg hus fra Blink Hus

Bygge hus? Stol på lokal kvalitet og erfaring

Å bygge sitt eget hus er en drøm for mange, men veien fra drøm til virkelighet kan være lang og kronglete uten riktig byggefirma. Det krever nøye planlegging, forståelse for prosessen, og ikke minst, en klar oversikt over hva det vil koste. Denne artikkelen gir deg innsikt i de viktigste faktorene ved husbygging, og hjelper deg å styre trygt gjennom prosessen, enten du vil ha et lite hus eller en stor familiebolig!

Verdt å vite ved valg av vindu

Vinduenes hovedoppgave er å gi deg lys, luft og beskyttelse mot vær og vind. Men dagens vinduer kan også ha spesielle egenskaper og funksjoner som gir deg bedre bokomfort på en rekke områder. Du står dessuten fritt til å påvirke både størrelse, farger, sprosseløsninger og åpningsfunksjon på vinduene dine.

Solide produkt for norske forhold

Når du skal velje ny dør, handlar det det først og fremst om ditt behov. Ei god dør skal være vakker, praktisk og haldbar. Den skal også komplettere husets arkitektur, og med ein god konstruksjon vere sikker og fungere optimalt i vårt nordiske klima.