Hopp til hovedinnhold
Tilpasset Kongsberg hus fra Blink Hus

Bygge hus? Stol på lokal kvalitet og erfaring

Å bygge sitt eget hus er en drøm for mange, men veien fra drøm til virkelighet kan være lang og kronglete uten riktig byggefirma. Det krever nøye planlegging, forståelse for prosessen, og ikke minst, en klar oversikt over hva det vil koste. Denne artikkelen gir deg innsikt i de viktigste faktorene ved husbygging, og hjelper deg å styre trygt gjennom prosessen, enten du vil ha et lite hus eller en stor familiebolig!

Lurer du på prisen for å bygge hus? Få alle detaljer her

Din bolig, vårt håndverk

Å bygge hus er et av de største og mest givende prosjektene du noen gang vil gjennomføre. Når du bygger hus, bygger du ikke bare ditt nye hjem – du bygger din nye hverdag. Vi hjelper deg å velge de løsningene som vil gjøre at du trives i huset år etter år.

Ønsker du et pristilbud på hele byggeprosjektet? Ta kontakt med din nærmeste forhandler for en uforpliktende samtale

Ekeberg huset fra Blink Hus

Blink Hus sine erfarne forhandlere skreddersyr boligen til din tomt og dine visjoner. Ta en titt på denne fantastiske eneboligen med en praktisk planløsning på ett plan!

Hva vil det koste å bygge hus?

Kostnadene ved å bygge et hus påvirkes av husets design og størrelse, tomtens beliggenhet og egenskaper, spesifikke tilvalg og endringer, samt den geografiske plasseringen.

Totalprisen ved å bygge bolig

Det er viktig å ha en åpen dialog med din boligforhandler om budsjettet ditt og dine forventninger. Hos Blink Hus tilbyr vi en transparent prosess hvor vi sammen går gjennom alle aspekter av byggeprosjektet ditt – fra konsultasjon til endelig prisoverslag. Dette sikrer at det ikke kommer noen overraskelser, og at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Ønsker du å spare penger i husbyggingsprosessen? Våre forhandlere gir deg gode råd om hvordan! Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Utforsk priser på kataloghus på nett

Ved å opprette en bruker på vår nettside, vil du få tilgang til standardpriser på hus i ditt område. For et detaljert prisestimat som inkluderer tomt og grunnarbeid, kan du ta kontakt med din nærmeste Blink Hus-forhandler!

Flere veier til ny enebolig

Prosessen med å bygge hus blir ryddig og effektiv når det gjøres med en erfaren husleverandør som Blink Hus. Når du bygger hus med oss, har du flere muligheter:

Kataloghus

En av veiene til ny enebolig er å gå for et av våre populære kataloghus. Vi har både funkishus, herskapelige hus, moderne hus og tradisjonelle hus i vår huskatalog. Med bakgrunn i våre egne og kundenes erfaringer over mange år, har vi kommet fram til et knippe husmodeller som virkelig lever opp til forventningene man har til et hus i dag.

Gjør kataloghuset til ditt eget

Du kan enten velge å bygge et kataloghus akkurat slik det er tegnet, eller du kan gjøre dine egne tilpasninger i planløsning, størrelse m.m. Et kundetilpasset kataloghus er et godt alternativ til et arkitekttegnet hus.

Ekeberg huset fra Blink Hus med nydelig utsikt

Den delen av prosessen du som kunde er mest delaktig i er den delen som omhandler tegning av huset eller tilpasninger av husmodell, tilvalg og generelt det som er morsomt.

Kongsberg husmodell fra Blink Hus

Kataloghuset, Kongsberg, er en stor kundefavoritt.

Tilpasset kataloghus med stor åpen stue- og kjøkkenløsning

Denne kunden valgte å gi Kongsberg en helt spesiell vri. Se video av den unike boligen her!

Arkitekttegnet hus

Tegn ditt eget drømmehus i samarbeid med våre arkitekter. Blink Hus er en del av Mestergruppen, og har dermed et tilknyttet arkitektkontor. I tett samarbeid med kunden og våre erfarne arkitekter, tegner vi hus som er skreddersydd for kundens ønsker og behov.

Stor moderne bolig med takterrasse og innglasset loftstue

Arkitekttegnet hus, bygget av Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad.

Fire store fordeler med å bygge nytt hus

1. Du får det slik du vil

Det kan føles nærmest umulig å finne et hus til salgs, som møter alle de ønskene og kravene man har til et hjem. Når du bygger hus, kan du være med på å designe hele huset fra bunnen av. Dette gjør at du får tilpasset huset spesielt for dine preferanser og behov.

2. Ingen oppussing

Kjøper man et eldre hus som ligger ute på markedet, vil mange føle et behov for å gjøre det til sitt eget. Kanskje er planløsningen gammeldags og upraktisk, eller kanskje bærer gulv og vegger preg av slitasje fra tidligere beboere. Når du flytter inn i en ny bolig, kan du senke skuldrene og vite at det ikke blir behov for oppussing på lang tid. Ikke minst er det godt å vite at ingen har bodd der før deg.

3. Mindre vedlikehold

Bor du i et gammelt hus, vil det støtt og stadig bli behov for vedlikehold. Kanskje må boligen etterisoleres, kanskje er bordkledningen råtten, eller kanskje må taket skiftes neste år. Alt dette slipper du å tenke på når du bygger nytt. Vi bygger funksjonelle hus som krever langt mindre vedlikehold enn eldre boliger.

4. Hverdagen blir enklere

Det vi har aller mest fokus på når vi tegner våre boliger er funksjonalitet. Ja, boligen skal være flott å se på innvendig og utvendig, men det viktigste av alt er at den inneholder løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre. Dette kan være alt fra en sportsbod med separat inngang til en integrert kaffemaskin på kjøkkenet, eller store vindusflater som gir rikelig med dagslys og lar deg nyte utsikten til det fulle. Det er nesten bare kreativiteten som setter begrensninger for hvilke løsninger du kan ha når du skal bygge hus.

Går du med planer om å bygge hus? La oss ta en prat!

Til tross for at det å bygge hus er et stort prosjekt, skal det oppleves trygt, oversiktlig og gøy for deg som kunde. Vi har lang erfaring med å bygge hus for store og små familier, og for alle mulige behov. Finn din nærmeste forhandler og avtal et møte når det passer for deg. Vi hjelper deg gjerne med å realisere din boligdrøm!

Sturla Stavseng hos Blink Hus Stavseng

Bygge hus? Se våre priser! Registrer deg på www.blink-hus.no og velg nærmeste forhandler for lokale priser på våre hus.

Blink Hus tilbyr:

  • En erfaren partner: Med lang erfaring i bransjen har våre forhandlere den kunnskapen og kompetansen som trengs for å realisere din drøm.
  • En trygg prosess: Vi følger gjeldende lover og forskrifter, og sørger for at alt er i orden med kontrakter og godkjenninger. Vi tar oss av søknad til kommunen, kontakt med leverandører og alt det praktiske arbeidet.
  • En åpen dialog: Vi holder deg løpende oppdatert om fremdriften og svarer på alle dine spørsmål.

Blink Hus har dyktige byggefirmaer over hele Norge, finn din nærmeste forhandler her!

La deg inspirere av våre husmodeller og finn din favoritt. Husk, hver modell kan tilpasses din stil og dine behov!

Relaterte artikler

Bygge nytt hus med utleiedel? Sjekk ut fordelene

Bygge nytt hus med utleiedel? Sjekk ut fordelene

Å bygge et nytt hus gir deg en unik mulighet til å skape det perfekte hjemmet som passer deg, ditt budsjett og din livssituasjon. Hos oss ser vi stadig flere kunder som velger å inkludere utleiedel i sitt nye hus. Dette valget gir ikke bare økonomisk gevinst på kort og lang sikt, men det gir også små og store familier økt fleksibilitet. Som en ekstra bonus får du selvfølgelig en splitter ny bolig!

Sett ditt preg på våre hus og hytter!

Når man skal bygge nytt, enten det er hus eller hytte, er det mye å tenke på og mange valg å ta. Ved hjelp av lokal arbeidskraft og lang erfaring i faget kan våre Blink Hus-forhandlere hjelpe deg på veien fra små planer til ferdig bygg, enten du ønsker basseng på taket eller en hemmelig vinkjeller bare du vet hvor er.