Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad AS

Helt siden starten i 1971, da Reidar Vallestad startet selskapet, har vi vært lidenskapelig opptatt av å skape gode hjem som du kan trives i og være stolt av. I dag, over 40 år senere, står mer enn 50 dyktige, engasjerte og erfarne fagfolk til tjeneste for våre kunder, på byggeplassen og i våre lokaler på Fjell.

Om oss

I 2019 ble vi Blink Hus-forhandler og tilbyr komplette leveranser for nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Etter at vi i 2016 ble Marbodal-forhandler kan vi nå også levere skreddersydde kjøkkenløsninger til våre kunder. I tillegg har vi tomter og boliger for salg i våre byggefelt. Før bygge-arbeiderne starter får du gode råd og hjelp med tegning, visualisering, søknader og planlegging.

Lokal kvalitet med lokal byggmester

Som en tradisjonsrik og lokal byggmester i regionen kjenner vi godt både myndighetene og de lokale reguleringsbestemmelsene en må forholde seg til. Vi kjenner også godt vestlandsværet, kysten og de kraftige påkjenningene boliger her i havgapet blir utsatt for og må tåle.

Men viktigst av alt… har vi etterhvert også lært oss å kjenne deg. Du er den lokale, kvalitetsbevisste kunden, som verdsetter skikkelig håndverk, funksjonelle løsninger og god gammeldags kundeservice fra mennesker som faktisk bryr seg om dine ønsker og ditt hjem.

Derfor tar vi ikke snarveier, verken i valg av medarbeidere, materialer eller i måten vi bygger på. Og nettopp dette tror vi oppriktig merkes både på prosessen og resultatet. Ikke bare i dag eller i morgen – men også om 10, 20 og 30 år.

Ansatte - Byggmester Reidar Vallestad

Et trygt og godt valg

Når du velger oss, vil vi at du skal vite at du gjør et trygt og godt valg. Fordi yrkesstolthet, gode skussmål og fornøyde kunder er både det vi lever for og det vi lever av. Slik bygger vi hjem og slik bygger vi tillit.

Så vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt og la oss hjelpe deg “fra strek til virkelighet…”.

Velkommen til et bekymringsfritt bygge- eller oppussingsprosjekt.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?