1 / 8

Aaltvedt Park - 6 nye tomannsboliger

Aaltvedt Park. Anerkjent entreprenør og med høy standard - Hovenga. Energieffektive i nytt trivelig boligfelt.

Ja takk. Begge deler! Du trenger ikke velge mellom byliv og livet på landet. På Aaltvedt Park får du begge deler. Nå bygger vi siste byggetrinn, som vil bestå av 6 enheter i 3 vertikaldelte 2-mannsboliger med innflytting til høsten!

Aaltvedt Park får en god beliggenhet som både er sentral og landlig. Her er det stille og rolig i trygge barnevennlig omgivelser med marka rett på utsiden av døren. Det er kort avstand til Hovenga hvor du finner butikksenter. Det er også kort vei til barnehager, barneskole, ungdomsskole, videregående skoler og universitet i Porsgrunn. Det er flotte turområder i nærområdet med blant annet populære Jarseng med sitt flotte skianlegg på vinteren. Det er også kort vei til Osebro-strøket med restauranter og Porsgrunn sentrum. Området har gode solforhold, og boligene vil ligge i ny blindvei.

Hjemmesiden: https://aaltvedtpark.no/

Hver enhet i to-mannsboligen inneholder: 1 et: Integrert garasje med bod, gang, 3 soverom, bad og teknisk rom. 2 et: Stue med åpen kjøkkenløsning, 1 soverom med `walk in closet`garderoberom, bad og overbygget terrasse. Bruksarealet totalt er på 115,1 kvm.