Hopp til hovedinnhold
1 / 0

3 moderne arkitekttegnede eneboliger - Kråkåsen

Sjørholtvegen, 3850 Ulefoss
Andreas Holand
Selger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Telemarkhus

Blink Hus Telemarkhus AS er en ledende aktør innen planlegging, design og bygging av boliger, hytter, leiligheter, barnehager, og kontorbygg over hele Telemark.

Gå til forhandlersiden

Velkommen til Kråkåsen og tre fantastiske eneboliger!

Prosjektet består av 3 arkitekttgnede eneboliger på 150 kvadratmeter. Det er fortsatt tidlig i prosessen så hvis man ønsker en annen hustype så er dette fortsatt mulig.

  • Arkitekttegnede boliger

  • landlige omgivelser

  • 3 etasjer

  • muligheter for tilpasning |

Boligene

I undertasjen er det en stor garasje på 36 kvm og to boder. I første etasje er det lagt opp til 3 soverom, bad, vaskerom og åpen kjøkken- og stueløsning. Det vil også være utgang til terrasse og hage. I andre etasje finner man en stor stue og utgang til en stor veranda med nydelig utsikt over Nordsjø.

Hvis du vil sikre deg en bolig før de blir lansert så ta kontakt med Andreas Holand på telefon 959 74 810.

Området

Kråkåsen ligger i idylliske omgivelser med kort vei til turmuligheter i landlige omgivelser. Kort spasertur til fine bademuligheter i Norsjø. Tettstedet Ulefoss ligger en liten kjøretur unna, eventuelt kan man ta turen til Skien hvis man ønsker noe større utvalg av ting å gjøre og oppleve.

Kråkåsen er et perfekt område for barnefamilier som ønsker å bo i direkte nærhet til skog og natur. Barnehager og barneskole ligger kun en 5 minutters kjøretur unna. Bussforbindelse er kun 4 minutters gange unna boligene. Kort innføring i nærområdet ligger under, for full nabolagsprofil klikk her

Andre prosjekter fra Blink Hus Telemarkhus