Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Attraktiv familiebolig i villastrøk

Rishagen, Sandved/Ganddal

BRA

146,7 kvm

Soverom

3-4

Totalt antall boliger

2

Antall ledige boliger

1
Kjell Gunnar Wolden
Kjell Gunnar Wolden
Selger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Sørvest

Blink Hus Sørvest er en bolig- og hytteleverandør i Rogaland som tar på seg oppdrag over hele distriktet fra Ålgård i sør til Finnøy/ Hjelmeland i nord.

Gå til forhandlersiden

En av to familieboliger i sentralt og attraktivt område

Familieboligen ligger i bydelsgrensen Ganddal – Sandved - Sørbø og hører til bydelen og skolekretsen Ganddal. Det er kort vei til butikkene på Ganddal, hvor også togstasjonen ligger i umiddelbar nærhet. Sandnes sentrum, Sandvedparken, E39/RV44, kollektivtrase, barnehager og skoler ligger innen kort avstand for de fleste.

Rishagen er et fredelig og veletablert villastrøk noen få hundre meter fra fantastiske Sandvedparken. Sandvedparken tursti og grønne oase går fra Sandnes sentrum til Ganddal, cirka 3,5 km.

Arkitekturen på boligen er stilig og moderne. Fasadene består av en blanding av dobbelfalset stående trekledning og mur. Det er mulighet for fire soverom så dette er hus familien kan vokse i.

De sør-vestvendte takterrassene er på cirka 30 kvm, en herlig boltreplass med muligheter for gode måltider og familietid.

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde av boligene

Bolig 2: to-etasjes bolig BRA 146,7 m2

I utgangspunktet er boligen planlagt med tre soverom. Vi finner soverommene i 1. etasje. Her er det også kjellerstue, et godt bad, bod og et stort praktisk vaskerom.

På hovedplan er det en stor stue- og kjøkkenløsning. Det er godt lysinnfall i rommet, fra store østvendte vinduer. Her ser man i retning Åsedalen og Hove.

Det er terrasse over garasje og direkte utgang fra 1. etasje. Terrassen er romslig, med sørvendt orientering. Her blir det godt å være.

1. etasje:

Inngang, hall/trapp, 3 soverom, forstue, bad/vaskerom, bad, bod, takterrasse -BRA 72,3 m2

Plantegning Bolig 2 - 1.etg

2. etasje:

Åpen stue-/kjøkkenløsning, WC, gang, balkong - BRA 74,4 m2

Bolig 2 - 2.etg

Rishagen – sentralt og attraktivt

En rusletur til herlige Sandnes sentrum. Bilen kan bare stå. Enten det er shopping, en konsert eller et hyggelig restaurantbesøk, er det en fin spasertur gjennom sandvedparken til Sandnes. Sandvedparken og Stokkelandsvannet er også et eldorado for de som ønsker å lufte sykkel og joggesko. Det er cirka 500 meter fra boligene til Sandvedparken via en av de mange stikkveiene til turstien.

Sandnes sentrum

Ganddal har tre offentlige og en privat grunnskole. De offentlige er Ganddal barneskole ved Jærveien, og Sørbø skole på Lundehaugen. Dette er skoler for 1. til 7. trinn. I tillegg er det en offentlig ungdomsskole, Lundehaugen ungdomsskole, som har hele Ganddal og deler av Bogafjell som nedslagsfelt. Sandnes friskole er en grunnskole fra første til tiende trinn i regi av Familiekirken og Betel Hommersåk.

Når videregående utdanning står for tur, er både Gand videregående skole, Vågen Videregående skole og flere andre bare er kort tur unna.

Lekeplass

Flotte lekeområder i Bruelandsparken

Fine friluftsområder ligger like ved

Ganddal er et glimrende utgangspunkt for mange flotte turer. Enten du sykler, løper eller går, er det mange gode turer å velge mellom.

Ganddal IL har grupper innen fotball, håndball, turn, idrettsskole og orientering. BMX er også en sentral idrett. Klubbens bane ligger på Kvål, knutepunkt i aktivitet for både barn og voksne.

God standard

  • Boligen leveres med god innvendig standard.
  • Kjøkken og garderobe er levert fra den lokale produsenten Bjerks Trevare.
  • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs.
  • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
  • I stuen leveres stålpipe med vedovn av type Schiedel Sargas.
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Andre prosjekter fra Blink Hus Sørvest