Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hommersåk - Moderne og energieffektive boliger

Gydas sti 3, 4311 Hommersåk
Pris fra
4 380 000 kr

Boligtype

Rekkehus

Antall enheter

9

Antall solgt

3

Soverom

4-5

Primærrom

117 - 125 m²

Pris

4 380 000,- kr til 4 730 000,-

Eieform

Eier (Selveier)
Hege K. Dahl
Eiendomsmegler1
Prosjektet bygges av

Blink Hus Sørvest

Blink Hus Sørvest er en bolig- og hytteleverandør i Rogaland som tar på seg oppdrag over hele distriktet fra Ålgård i sør til Finnøy/ Hjelmeland i nord.

Gå til forhandlersiden

Frøylandsstien - Flytt inn til høsten!

I prosjektet frøylandsstien kan vi tilby meget innholdsrike, moderne og energieffektive boliger med 4-5 soverom. Boligene får eksklusiv bruksrett til hage, samt parkeringsplass og utvendig sportsbod.

Boligene har smarte løsninger som gjør hverdagslivet smidigere. For eksempel kommer du rett inn på vaskerommet fra entréen. Perfekt når det drypper fra regnvåte klær! Fra en romslig stue og kjøkken er det utgang til vestvendt hage.

Moderne og energieffektive boliger

Fordeler med å bygge nytt hus

Noe av det kjekkeste med å bygge nytt, er at du får mulighet til å sette ditt eget preg på huset. På Frøylandsstien kan du få akkurat det kjøkkenet, badet og gulvet du drømmer om fra dag én.

Med på kjøpet følger en basispakke - så loser vi deg gjennom hva du kan endre på og hva det eventuelt vil koste.

På Frøylandsstien får du mye hus for pengene. Et helt nytt hjem, bygd i solide materialer, med moderne interiørløsninger og gjennomgående god kvalitet.

Du velger selv om du ønsker nøkkelferdig bolig - eller bolig klar for egeninnsats. Det betyr at du kan spare penger på å male og legge gulv selv, hvis du ønsker det.

Nå med energipakke inkludert!

De nye boligene på Frøylandsstien er meget godt isolert og dermed rimelige å varme opp. Som boligkjøper får du også med en energipakke, som gir deg mulighet til å krympe strømregningen enda mer.

Pakken inneholder:

  • Smart varmtvannsbereder - kan styres til å kun bruke energi når strømprisen er på sitt laveste.
  • Smart termostat - sørger for at varmekablene på badet ikke bruker mer strøm enn nødvendig.
  • Klargjort for solcelleinstallasjon - vi legger opp trekkerør til taket, slik at du er klar for å ta i bruk framtidig teknologi.
  • Mer energieffektivt bygg - boligene på Frøylandsstien overgår kravene til energieffektivitet og krever cirka 15 prosent mindre energi til oppvarming.
Energipakke

Andre prosjekter fra Blink Hus Sørvest