Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Fritidsbolig på Finnøy i hjertet av Ryfylket

Reilstadvegen 28, 4160 Finnøy
Pris fra
1 990 000 kr

Prisantydning

1 990 000 - 5 990 000 kr

Totalpris

2 002 500 - 6 027 500 kr

Bruksareal

168 m²

Eieform

Selveier

Tomt

1 990 000 kr

Fritidsbolig

5 990 000 kr

Soverom

4
Kjell Gunnar Wolden
Kjell Gunnar Wolden
Selger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Sørvest

Blink Hus Sørvest er en bolig- og hytteleverandør i Rogaland som tar på seg oppdrag over hele distriktet fra Ålgård i sør til Finnøy/ Hjelmeland i nord.

Gå til forhandlersiden

Fantastisk beliggenhet med flott utsikt og gode solforhold.

Prosjektert fritidsbolig som ligger nydelig til med sjøutsikt, landlig og med gode solforhold på Reilstad. Tomten er også godt skjermet for vind fra nord. Mulighet for å kjøpe tomt med byggeklausul. Garasje som illustrert er ikke med i prisen.

Beskrivelse

Opplev nydelige fot og sykkelturer i nærområdet, eller bare nyt stillheten i det sjarmerende nabolaget.

Området er et eldorado for båtliv, fiske, kajakk og andre maritime aktiviteter. Flotte sykkel - og tur områder like ved. Lune badeviker i nærområdet. Kvitevik, som ligger på sørsiden av øya, er den største. Flotte svaberg og sandstrender finnes mange steder både på hovedøya og på de mindre øyene.

På Reilstad bor du landlig til men likevel bare 4,5km til Judaberg som er "bydelssenter" med servicetorg, dagligvarebutikker, post, frisør, pizza, barnehage og skole. Med bil gjennom Finnfast er det kun 35 min til Stavanger sentrum, og 45min til Sola flyplass.

Det er også gode hurtigbåtsforbindelser fra Judaberg og Stavanger og ellers mellom øyene i Ryfylket.

Generelt
Fritidsboligen har en god og praktisk planløsning fordelt over 2 etasjer, med god etasjehøyde i stue/kjøkken. Overbygd balkong som kan nytes med utsikt over fjorden selv i ruskevær.

Hovedetasje:
Romslig inngangsparti med eget gjestetoalett og trapp ned til under etasje. I stuen blir man møtt med nydelig sjøutsikt gjennom store vindusflater. Ekstra takhøyde som gir en luftig og herlig romfølelse.

Til venstre har man kjøkken, spisegruppe og skyvedør ut til overbygd balkong fra stue som strekker seg videre til garasje/gårdsrom. I denne etasjen har man også den populære foreldreavdelingen med stort soverom, bad og walk-in garderobe.

Planløsning hovedetgUnder etasje:
3 soverom, bad, vaskerom og stor stue med skyvedør ut til hageområde.

  • Mulighet for romslig garasje
  • leveres med kjøkken fra drømmekjøkkenet
  • leveres med ovn type ild 7
Planløsning under etg

Andre prosjekter fra Blink Hus Sørvest