Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Spennende eneboliger med utsikt, leilighet med 2 soverom og mulighet for garasje/carport

Glassbegerveien, 4032 Stavanger
Kjell Gunnar Wolden
Kjell Gunnar Wolden
Selger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Sørvest

Blink Hus Sørvest er en bolig- og hytteleverandør i Rogaland som tar på seg oppdrag over hele distriktet fra Ålgård i sør til Finnøy/ Hjelmeland i nord.

Gå til forhandlersiden

Gausel – et attraktivt sted å bo

På Gausel kan man spore bosetting helt tilbake til steinalderen. Stedet var et maktsentrum i vikingtiden og i dag er Gausel fortsatt et av de meste attraktive boligområdene i Stavanger.

Kort avstand til buss og tog gir gode kollektive reiseruter både mot Stavanger og Sandnes. Et par kilometer fra Glassbegerveien er det tilkomst til E39 og den nye sykkelstamveien. Stavanger lufthavn ligger gode 10 km unna.

Nærheten til Jåttåvågen og Forus gir utallige muligheter når det kommer til arbeidsplasser. Det kan også nevnes at Viking spiller sine kamper på SR-Bank Arena som ligger circa 1,2 km unna

Utsikt og nærhet til det beste

Glassbegerveien ligger fint til i høyden på Gausel. Det betyr utsikt utover Gandsfjorden og Ryfylke samtidig som solforholdene er gode. En god kombinasjon med andre ord. Boligene vi skal bygge har en moderne arkitektur fordelt på 3 etasjer.

Med en vestvendt veranda i 3. etasje ligger alt til rette for hyggelige, sosiale og solrike dager. Et stort pluss ved disse boligene er muligheten for

skattefrie leieinntekter i leilighet, i et område hvor etterspørselen etter et sted å bo er stor.

I umiddelbar nærhet finnes det flere barnehager for de minste. Gausel har også barneskole og BISS Gausel (British International School of Stavanger). De sportslige aktivitetene gjøres i Forus og

Gausel idrettslag i Ulsbergbakken. I gangavstand til Jåttåvågen, cirka 1,2 km unna finner du handlesenteret Stadionparken og flere gode serveringssteder. Nærmeste dagligvarebutikk og post i butikk er Coop Mega i Gullspennetunet.

Tomtenes plassering

God standard og godt utnyttet

  • Boligene leveres med god innvendig standard.
  • Alle gulv i unntatt våtrom leveres med enten 1-stavs eikeparkett eller fliser fra Kährs.
  • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

I tillegg til leilighet på 56,5 m2 i underetasjen, gir boligene mulighet for hele 4 soverom i første etasje. Er behovet annerledes står man fritt til å utnytte rommene til sysaker, hjemmekontor eller treningsrom – valget er ditt! Første etasje byr også på et bad/vaskerom og en hyggelig stue på cirka 20 m2 i tillegg til soverom.

Husene byr på store vindusflater mot nord og vest. Dette gir et godt lysinnfall og en fantastisk utsikt fra veranda, stue og kjøkkenområde i andre etasje.

1. etasje2. etasjeUnderetasje

Andre prosjekter fra Blink Hus Sørvest