Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Høiegården - Eneboliger i kjede med Husbankfinansiering!

Emma Karlsens gate 1, 5534 Haugesund
Pris fra
4 520 000 kr

Prisantydning

Fra 4 520 000,-

Primærrom

126 m²

Bruksareal

133 m²

Soverom

3

Antall etasjer

2

Boligtype

Enebolig

Eieform

Eier (Selveier)
Nils Terje Solberg
Nils Terje Solberg
Boligselger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Berge Hus

Velkommen til Blink Hus Berge Hus – Haugalandets stolte og ledende boligleverandør med nasjonal anerkjennelse. Med over et århundre med dedikasjon har vi formet kvalitetsboliger som har blitt kjære hjem for generasjoner av nordmenn.

Gå til forhandlersiden

Skåredalen / Høiegården - Moderne, nøkkelferdige eneboliger i kjede med carport og store terrasser!

Alle boligene i dette prosjektet er godkjent for inntil 85% Husbankfinansiering. Dette sikrer våre deg markeds aller beste rentebetingelser! Flytende rente fra kun 2.95%. I tillegg til fantastiske omgivelser, og et trivelig bomiljø får du her en topp moderne bolig!

Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig bolig, med flotte uteområder, gode vindusflater og sentral beliggenhet?

Ferdig utbygget, vil Høiegården bestå av 44 nye boliger. Nabolaget har en fantastisk plassering, tett på naturen, turløyper og rekreasjonsområder, men likevel utrolig sentralt ift bussforbindelser, skole, barnehage og det meste regionen har å by på hva angår handel og kultur.

Feltet utforming, med et stort tun som gir luft mellom boligene. Her er alt ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, samt sittebenker og sosiale soner.

Med boliger i flere varianter – gir det naturlig utgangspunkt for et mangfoldig, godt og variert nabolag.

Felles for boligene i dette byggetrinnet er et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard. Boligene vil fungere optimalt for barnefamilier, eller for de som gjerne ønsker en arealmessig mindre - men ny, god og effektiv bolig med mindre vedlikehold.

Planløsning

Nabolaget:

Høiegården må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig urbant og sentralt med kort vei til alt.


Bare en kort spasertur unna har man tilgang til byens mest populære turområder og rekreasjonsområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen. Boligene har nærhet til Skåredalen skole- idrett og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og kjøpesentre. Ønsker man innendørs trening er det også kort avstand til flere treningsstudioer på Raglamyr.

Godkjent for 85% husbankfinansiering med markeds beste rentebetingelser!

Andre prosjekter fra Blink Hus Berge Hus