Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Berge Hus

Velkommen til Blink Hus Berge Hus – Haugalandets stolte og ledende boligleverandør med nasjonal anerkjennelse. Med over et århundre med dedikasjon har vi formet kvalitetsboliger som har blitt kjære hjem for generasjoner av nordmenn.

Om oss

Historien vår begynte for mer enn 135 år siden i 1888, da vår familiebedrift ble grunnlagt i hjertet av Ølensvåg.

I dag er vi en stolt stab på ca. 220 erfarne fagfolk som dekker et bredt spekter av tjenester, inkludert tomteutvikling, boligbygging, hyttekonstruksjon, oppgradering av boliger og kommersielle eiendommer, samt levering av byggematerialer.

Mens vårt hovedkontor ligger i Ølensvåg, betjener vi også våre kunder fra kontoret på Raglamyr i Haugesund, hvor vi tilbyr salg av hus, hytter og leiligheter.

Våre prosjekter strekker seg hovedsakelig over vår vakre region, men vi streber alltid etter å være tilgjengelige for de som ønsker oss som sin boligleverandør uansett hvor de måtte befinne seg.

Vårt fremste mål er alltid å levere skreddersydde boliger som gir deg en følelse av tilhørighet og komfort. Vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen, slik at du og dine nærmeste kan trives i ditt nye hjem.

For Blink Hus Berge Hus er slagordet "Lokal Kvalitet", og vårt motto er at ingen oppdrag er for store eller for små. Med oss er du alltid i trygge hender.

Drømmer du om å fornye ditt hjem uten å flytte?

Det finnes mange gode grunner til å ønske en fornyelse. Kanskje eier du et eldre hus som du ønsker å modernisere til dagens standard? Kanskje trenger du mer plass eller ønsker å tilføre nye funksjoner? Eller kanskje har du funnet drømmeboligen på din favorittplass, men den trenger en oppgradering.

Uansett hva din motivasjon er, er Blink Hus Berge Hus her for å hjelpe deg med å realisere dine drømmer. Vi har bred erfaring med ombygging, tilbygg og rehabilitering av boliger, og vi er klare til å gjøre dine ønsker og drømmer til virkelighet. Vårt dedikerte team tar seg av alle aspekter og guider deg trygt gjennom prosjektet.

Vi starter med en befaring for å forstå dine behov og økonomiske rammer og gir deg raskt løsningsforslag takket være våre egne arkitekter og tekniske tegnere.

Våre tjenester inkluderer:

  • Prosjektering
  • Tilbygg / påbygg
  • Byggesøknader
  • Oppgraderinger
  • Energirådgivning og energimerking

Ta kontakt med vårt dyktige team for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

Vi tilbyr

  • Bolig
  • Rehabilitering

Våre ansatte

Ellef Kvalvågnes
Selger
Vegard Berge
Selger Byggfornyelse
Nils Terje Solberg
Boligselger
Stian Tønnesen
Boligselger
Sigbjørn Børretzen
Byggeleder
Inge Nerheim
Byggeleder
Torbjørn Eriksen
Arkitekt - kontor Haugesund
Andreas Fosse
Reklamasjonsansvarlig - kontor Ølensvåg

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?