Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne arkitekttegnet hytte med sjøutsikt

Helldal Hyttefelt, ved Osterfjorden på Osterøy
Pris fra
3 680 000 kr

Prisantydning

3 675 000

Bruksareal

67 m²

Soverom

3

Antall etasjer

1

Boligtype

Hytte

Eieform

Selveier
Rolf Henning Rød
Rolf Henning Rød
Dagleg leiar
Prosjektet bygges av

Blink Hus Helge Rød

Vår oppgave er å skape et hjem du vil trives i – enten du har planene klare, eller om du trenger litt ekstra rådgivning. Byggeprosessen er krevende, men vi i Blink Hus Helge Rød er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Vi er en stolt totalentreprenør som ser frem til å realisere dine byggeplaner.

Gå til forhandlersiden

Vi har for salg en praktisk hytte med gode solforhold og sjøutsikt på Helldal Hyttefelt. Flytt rett inn i hytten når det måtte passe deg.

Hytten har 3 soverom, et moderne uttrykk og en praktisk planløsning. Hytten er kompakt, samtidig som den har et romslig preg. Fasadens uttrykk, med røffe tredetaljer og mørke fargenyanser, gjør at den glir naturlig inn i det omkringliggende terrenget. De minimale takutstikkene er med på å gi fasaden rene linjer.

Fellesareal med store vindusparti

Innvendig har hytten en åpen stue-/kjøkkenløsning med mønt himling og store vindusflater. Dette oppholdsrommet får både godt med naturlig lys og har en fin utsikt til både resten av feltet og sjøen. Er årstiden inne for varme og flakkende lys fra levende flammer, finner du naturligvis en peis som setter deg i riktig stemning.

Plass til familie eller gjester

Hytten har hele tre soverom, bad, bod, entré og en romslig stue-/kjøkkenløsning. Med andre ord har du greit med plass til å invitere gjester eller samle familien i hytten.

Aktiviteter i nærområdet

Hyttefeltet ligger ved Helldal havn ved Osterfjorden på Osterøy, og har direkte tilgang til fjell og fjord, sjø- og båtliv. Nyt livet på fjorden, prøv fiskelykken, eller slapp av i vannkanten. Her kan du også dra på oppdagelsesferd – fjorden byr nemlig på mange usjenerte viker og spennende steder. Hyttefeltet har også egen båtplass, og tilgang til naust for oppbevaring av kano og kajakk.

Moderne Hytte med sjøutsikt i hyttefelt

Veien fra Bergen og inn til hyttefeltet er en hovedvei uten «helgetrafikk» og mye kø. Reisen til hytta blir derfor en behagelig del av turen, og på denne måten kan du bruke tiden din på å slappe av og se fram til gode stunder.

Andre prosjekter fra Blink Hus Helge Rød