Hopp til hovedinnhold
1 / 0

4 av 10 solgt! Moderne og familievennlige eneboliger i Hjortefaret, Fjell kommune

Hjortefaret, 5357 Fjell
Pris fra
5 300 000 kr

Boligtype

Enebolig

Primærrom

108 - 119 m²

Soverom

3-4

Pris

5 300 000 kr
Terje Vallestad
Terje Vallestad
Daglig leder
Prosjektet bygges av

Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad

Helt siden starten i 1971, da Reidar Vallestad startet selskapet, har vi vært lidenskapelig opptatt av å skape gode hjem som du kan trives i og være stolt av. I dag, over 40 år senere, står mer enn 50 dyktige, engasjerte og erfarne fagfolk til tjeneste for våre kunder, på byggeplassen og i våre lokaler på Fjell.

Gå til forhandlersiden

Bo i landlige og familievennlige omgivelser på det nye boligfeltet Hjortefaret på Sotra, kun 25 minutter med bil fra Bergen. Vi har nå for salg 10 (6 igjen) nøkkelferdige boliger med både høy standard og smarte planløsninger.

Hjortefaret er et sted du vil elske å bo!
Solrikt, familievennlig og med fantastisk natur i umiddelbar nærhet, samtidig nært det meste som gjør livet og hverdagen enklere.

Det nye boligfeltet Hjortefaret på Sotra ligger på Fjell, 25 minutter med bil fra Bergen sentrum og bare 10 minutter fra Straume og Sartor Storsenter med alle fasiliteter og servicetjenester.

På Ågotnes og i fantastiske Straume Idrettspark finner du et variert tilbud av breddeidrettsaktiviteter. Og mens barna er på trening kan du løpe en tur i den 3 kilometer lange lysløypen, ta deg ut på et av de mange treningssentrene i nærheten eller få ukeshandlingen unnagjort på Sartor Storsenter.

Om boligene

Boligene vi nå har for salg på Hjortefaret er bygget på hustypene Brekke og Lindås fra Blink Hus sin katalog, med noen modifikasjoner og tilpasninger.

Hustype Brekke (tilpasset)
Brekke er en særdeles funksjonell og herskapelig bolig med "luftige" løsninger fordelt på to etasjer. Huset har et bruksareal på 131,9 kvm, 3 soverom og en stor, åpen stue-/kjøkkenløsning på hele 40 kvm. Boligen kommer også med 2 bad, eget vaskerom, 2 boder og en altan på 7,4 kvm, dette bare for å nevne noen av de unike kvalitetene ved boligen.

Hustype Lindås (tilpasset)
Lindås er en enebolig med et unikt og spennende design i trekledning. Huset har to etasjer og et bruksareal på 133 kvm. Dette er huset for deg som er glad i stor plass som du og din familie kan boltre dere i. Videre har Lindås også 2 bad og eget vaskerom. Andre kvaliteter ved boligen er 4 soverom, der hovedsoverommet også kommer med en egen walk-in garderobe ,åpen stue-/kjøkkenløsning på 34,9 kvm gir deg og din familie god boltreplass og en altan på 7,6 kvm. Lindås kommer også med en carport på drøye 16 kvm.

Bolig 13B av hustypen Lindås er innflytningsklar i slutten av mai.

Andre ønsker eller behov?

På Hjortefaret har du også mulighet til å justere noe på boligene Lindås og Brekke - slik at det blir akkurat etter dine ønsker og behov. Hos Byggmester Reidar Vallestad har vi en egen arkitektingeniør som bistår med stort og smått når boligdrømmen skal realiseres.

Ta kontakt for mer informasjon, leveransebeskrivelse og visning.

Andre prosjekter fra Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad