Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne selveierleilighet - Re/Skjeggestadåsen

Sigurd Jarls Vei 55 A, 3174 Revetal
Pris fra
3 260 000 kr

Prisantydning

3 261 500 ,-

Omkostninger

10 092 ,-

Totalpris

3 217 592 ,-

Primærrom

63 m²

Bruksareal

73 m²

Soverom

2

Antall etasjer

1

Boligtype

Leilighet

Eieform

Selveier
Arnfinn H. Sørhaug
Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Prosjektet bygges av

Blink Hus Tønsberg

Blink Hus Tønsberg ble etablert i 1986, den gang som Byggmesterringen AS, og har siden da vokst i både antall ansatte, samarbeidspartnere, erfaringer, og solid lokal kunnskap.

Gå til forhandlersiden

Om leiligheten:

Leiligheten på Soltoppen ligger i boligens første etasje, og kan by på en flott balkong på hele 8 kvm med direkte utgang fra stuen. En åpen løsning mellom stue og kjøkken gir oppholdsrommet en ekstra luftig følelse, samtidig som det blir ekstra hyggelig å underholde gjester samtidig som man lager ferdig middagen. Leiligheten har et gjennomgående moderne og stilrent utrykk med smarte løsninger for en smidig og komfortabel hverdag.

Begge soverommene har en god størrelse, og man får plass til klesskap og stor seng. Det andre soverommet kan også enkelt benyttes som kontor eller hobbyrom, alt etter hva du har behov for.

Med leiligheten kommer også en innvendig bod, i tillegg til en utvendig sportsbod. Disse kan komme godt med for å lagre unna sesongutstyr og annet stort eller smått. Det vil også være parkeringsmuligheter tilhørende leiligheten.

Om området:

På Soltoppen bor man med kort avstand til Revetal sentrum med de fleste fasiliteter som kjøpesenteret Retorvet, bank, dagligvareforretning med post i butikk, spisesteder, apotek, vinmonopol, treningssenter, lege, tannlege med mer.
Eiendommen har også nærhet til skoler, barnehager, ungdomsskole, fotballøkke, lekeplass, ridesenter og idrettsanlegg.

Det er et rikt kulturliv i Re med satsning innen idrett og kultur, noe som gir gode og sunne oppvekstvilkår.
Re har også flere tur- og friluftsområder med bøkeskog samt variert terreng og landskap som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Her finnes det et mylder av merkede turstier, og turistforeningen sørger for løypekjøring vinterstid. Langevann er verdt å nevne som det nærmeste badestedet (ferskvann). Sandsletta badeplass ved Sand camping byr på volleyballbane, gresslette, toalettfasiliteter og sommerkiosk. Herfra kan du også følge en fin kyststi.
For den golfinteresserte er det kort vei til Re golfbane med ni hull i naturskjønne omgivelser.

Gode bussforbindelser og kort vei til E-18, Tønsberg, Holmestrand og Horten med et rikt utvalg av fasiliteter og bymessige servicetilbud.

Ankomst:

Fra Tønsberg kjører man mot E-18, retning Oslo. I rundkjøringen ved Sem kirke tar man tredje avkjøring til høyre inn på 35 og følger veien rett frem i 2 rundkjøringer mot Revetal. Følg 35 (Bispeveien) i nesten 8 km. og ta av til høyre ved skilt Skjeggestadåsen inn på Kong Magnus vei. Kjør veien frem til t-kryss og ta til høyre inn på Heimskringla, og så første til venstre inn på Sigurd Jarls vei. Følg veien rett frem og eiendommen er beliggende på høyre side av veien i Sigurd Jarls vei 45-55.

Andre prosjekter fra Blink Hus Tønsberg