Hopp til hovedinnhold
1 / 0

13 prosjekterte eneboliger - Tverved, Tolvsrød

Tvervedveien 57, 3153 Tolvsrød
Pris fra
5 990 000 kr

Prisantydning

5 989 500 - 6 457 000 ,-

Omkostninger

15092 ,-

Totalpris

6 004 592 - 6 472 092 ,-

Primærrom

120-142 m²

Bruksareal

132-147 m²

Soverom

3

Antall etasjer

2

Boligtype

Enebolig

Eieform

Selveier
Arnfinn H. Sørhaug
Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Prosjektet bygges av

Blink Hus Tønsberg

Blink Hus Tønsberg ble etablert i 1986, den gang som Byggmesterringen AS, og har siden da vokst i både antall ansatte, samarbeidspartnere, erfaringer, og solid lokal kunnskap.

Gå til forhandlersiden

Om området

Eiendommen ligger i et attraktivt område på Tverved - nær Skallevold - med de beste turmuligheter like i nærheten, og med barnehager og skoler innenfor kort rekkevidde. Volden skole med 1.-7.klasse ligger i gåavstand fra boligene.

Tur og fritid

I området finner du den populære Skallevoldsstranden, en flott sangstrand med molo og flotte badeforhold for liten og stor. Like ved ligger Skallevold Camping med kiosk og lekeapparater. Like bortenfor ligger også Kalsvika friområde. Her er den skjermede Kalsvikodden, med fjellrydd og steinstrand, samt en innebygd sandstrand ved Karlsvika. Med andre ord finnes det nok av områder for å nyte late og rolige sommerdager like i nærheten av hjemmet.

Om du ønsker litt mer aktiviteter på fritiden, ligger Essoskogen med 20 minutts avstand fra Tvervedveien, og er godt tilrettelagt med idylliske stier for gåturer, løping og sykkel.

Kultur og shopping

Fra eiendommen er det kun få minutters kjøring til Tolvsrød med diverse butikker, dagligvareforretning og kafè med mer. Her finner du også rekke gode idrettstilbud med Slagenhallen og Flint idrettsanlegg hvor store og små kan holde seg i aktivitet.

Olsrød Park ligger en kort kjøretur fra Tvervedveien, og her finnes et bredt utvalg av butikker, post i butikk samt treningssenteret med svømmebasseng. Ønsker du ytterligere variasjon, er det gode muligheter for blant annet shopping i Tønsberg sentrum med ulike forretninger og kjøpesenteret Farmandstredet kun 15 minutt kjøring fra eiendommen.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter. Slottsfjellet i Tønsberg byr på kulturminner, fine turområder samt vidstrakt utsikt. Togstasjon, svømmehall, bussterminal, bibliotek, skatepark etc. finnes også i Tønsberg by.

Det er i underkant av 4 km. til idylliske Åsgårdstrand. I Åsgårdstrand er blant annet tilbud som ulike kulturopplevelser ved Munchs hus, kunstnerutstillinger, kunstnerkafèer, Paletten kjøpesenter, apotek, vinmonopol, bevertnings-/spisesteder, gjestehavn og badestrand med mer.

På Tverved bor du med andre ord i fredelige omgivelser, med kort vei til alle fasiliteter.

Om boligene

Alle eneboligene er vestvendt, og har gode solforhold med naturskjønne omgivelser med en rekke fantastiske tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. De har et moderne preg, med store vindusflater og er innredet med lyse interiørmessige fargevalg.

Boligene kommer i to varianter: Eneboliger i kjede og frittstående eneboliger.

Eneboliger i kjede

Eneboligen har en flott fasade med store vinduer og høy takhøyde i stue og kjøkken. Oppholdsrommet med stue og kjøkken ligger i andre etasje, og har en åpen planløsning som gir kommet en luftigere følelse, samtidig som det er både praktisk med tanke på små barn under matlaging, og når man har gjester over på middag. Ved å ha åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet har du oversikt over hva som skjer i stuen, og du kan underholde gjester som venter på at middagen skal ferdigstilles. Rommet deles fint inn i naturlige soner med spisestue, stue og kjøkken i den åpne flaten, og i midten av rommet finner du en hyggelig peis som bidrar til en lun atmosfære. I denne etasjen ligger også husets hovedsoverom, med tilhørende bad og walk-in garderobe.

Ut fra stuen kommer du til en flott takterrase på hele 28kvm i ene enden, og en balkong i front av boligen. På denne måten får du god tilgang til sol gjennom hele dagen, og kan nye mange timer i det varme været på sommertid.

I underetasjen finner du to soverom med god størrelse. Her får du enkelt plass til klesskap og kontorpult. Om du ikke har behov for alle rommene er det ingenting i veien for å gjøre ett om til hobbyrom eller hjemmekontor. I denne etasjen ligger også en stor hall på over 14 kvm. Denne kan også benyttes som ekstra TV-stue eller hobbyrom. Badet er av romslig størrelse, og har i tillegg et vaskerom separat fra badet. Dette Kan komme godt med om man vil gjemme unna skittentøyet fra badet når man får besøk.

Boligen byr også på godt med bodplass. Her får du en innvendig bod, i tillegg til egen sportsbod ute og garasje med overbygg.

Frittstående enebolig

De frittstående eneboligene kommer i to forskjellige utforminger, og er på henholdsvis 147- og 144kvm i BRA. Begge eneboligene går over to etasjer og har tre romslige soverom med god plass til klesskap og kontorpulter om det skulle være et behov.

Oppholdsrommene stue og kjøkken har en åpen løsning i begge boligene, og inviterer til mange hyggelige stunder med venner og familie. Planløsningen gjør også at det er enkelt å dele oppholdsrommet inn i soner for spisestue, kjøkken og stue. Det er også lagt opp til at man kan utnytte et rom som ekstra TV-stue i begge eneboligene, noe som kan komme godt med om barna får mye besøk, eller kanskje en fotballintessert kan få se uforstyrret på kampen?

Boligene er godt uttstyrt med oppbevaringsmuligheter i form av både innvendig bodplass, utdendig sportsbod og avsatt plass for fremtidig frittliggende garasje på ca 32 kvm. Boligene har også romslige bad og eget vaskerom, samt flott uteområde med plen og balkong.

For mer utfyllende informasjon, se siden for den spesifikke boligen.

Andre prosjekter fra Blink Hus Tønsberg