Hopp til hovedinnhold

Blink Hus blant Norges største hytteleverandører i 2021

Blink Hus var blant de aller største hytteprodusentene i Norge i 2021. Vi er nå Norges femte største hytteleverandør, og vi håper å få hjelpe enda flere kunder med å realisere hyttedrømmen i det kommende året.

Hytter til folket!

Koronapandemien førte til at mange gikk til anskaffelse av hytte. Vi i Blink Hus setter stor pris på å få realisert hyttedrømmen til mange. Flere nordmenn har sett verdien av å ha en hytte å reise til, og de har vært opptatt av lokal kvalitet i leveransen.

Blåtind hytta fra Blink Hus

Hytta Blåtind

Hyttene nordmenn ser etter i dag

Noe av det viktigste for oss i Blink Hus er å kartlegge kundenes behov og hjelpe de å finne den perfekte matchen i hytteutvalget, og på våre hyttefelter. Enten du drømmer om en hytte ved sjøen eller en hytte på fjellet, har vi valgmuligheter i fleng – men det gjør ikke nødvendigvis valget så enkelt.

«Vi ser store variasjoner i hvilke hyttetyper kundene våre foretrekker, men hovedtrenden er at de ønsker en moderne og funksjonell hytte som bevarer den gode hyttefølelsen. Vår oppgave er å hjelpe de å finne ut hvilken hytte som vil løse deres behov på best mulig måte innenfor deres budsjett.»

- Lise Stien, markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus

Går du også med en drøm om å bygge hytte?

Vi i Blink Hus hjelper deg gjerne å komme i gang med prosjektet ditt. Ta gjerne en titt på våre hyttemodeller og se om du finner den perfekte hytten for deg og dine.

Lurer du på hva du bør tenke på når du skal bygge hytte? Ta gjerne kontakt med din nærmeste Blink Hus-forhandler for en uforpliktende hytteprat.

Relaterte artikler

Bygge ny hytte

Bygge ny hytte

Bygger du hytte med oss, får du tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller.

Hyttedrøm for alle

Realiser hyttedrømmen med en av Norges fremste hyttebyggere

Med fokus på kvalitet og funksjonalitet tilbyr vi i Blink Hus et bredt spekter av hyttemodeller som passer perfekt for å nyte natur og friluftsliv! Fra små og effektive hytter som er tilpasset terrenget og miljøet, til større og mer herskapelige hytter med god plass til storfamilien, har Blink Hus noe for enhver smak.

Store vinduer gir godt med lys

Bygg hytte på budsjett

Som en av Norges fremste hyttebyggere gir vi deg noen råd til hvordan du kan realisere hyttedrømmen din på budsjett.