Hopp til hovedinnhold
Realiser hyttedrømmen med Blink Hus

Realiser hyttedrømmen med en av Norges fremste hyttebyggere

Med fokus på kvalitet og funksjonalitet tilbyr vi i Blink Hus et bredt spekter av hyttemodeller som passer perfekt for å nyte natur og friluftsliv! Fra små og effektive hytter som er tilpasset terrenget og miljøet, til større og mer herskapelige hytter med god plass til storfamilien, har Blink Hus noe for enhver smak.

Blink Hus har i mange år bygd hytter over hele Norge – alt fra storslagne fjellhytter i tradisjonell stil til små, moderne sjøhytter. Vi har nylig lansert 13 nye hytter i vårt sortiment.

Du kan laste ned hyttekatalogen her.

Vaag – en kostnadseffektiv og innholdsrik hytte

Få mest mulig ut av friluftslivet med hytta Vaag fra Blink Hus

Bildetekst: Få mest mulig ut av friluftslivet med Vaag.

Vi erfarer at mange mennesker i dag ønsker å prioritere naturopplevelsen framfor å investere i store, kostbare hytter. Høres det ut som deg? Da må du høre om hytten Vaag - en liten hytte i overkant av 44,5 kvadratmeter BRA. Det gjør den relativt priseffektiv, samtidig som den er innholdsrik og ivaretar behovet til en liten familie. Vaag perfekt for de som ønsker å ha en praktisk og romslig hytte som enkelt kan plasseres i ulikt terreng. Med sin smarte utforming er denne hytten ideell for både skrå og flate tomter.

Vaag har store vindusflater for å skape en flytende følelse av ute og inne

Vaag har store vindusflater for å skape en flytende følelse av ute og inne, og nærhet til landskapet. Taket kan ha alt fra sinusplater og trekledning, til gress eller solceller

Hytta Blåtind fra Blink Hus er en kompakt hytte på ett plan

Hytta Blåtind er en kompakt hytte på ett plan, med et kraftig og moderne uttrykk. Tretaket og takutstikkene er med på å gi fasaden rene linjer og røffe detaljer. Både taket og kledningen har mørke fargenyanser, noe som gir hytta en naturlig helhet.

Se alle våre ferdighytter

Spiseplassen i Blåtind hytta ligger i nær tilknytning til kjøkkenet

Spiseplassen i Blåtind ligger i nær tilknytning til kjøkkenet og gavlveggen med store, høye vinduer og utgang til uteplassen i sør.

Hytta Trend fra Blink Hus er hytta for deg som vil slå til med funkis på fjellet!

Trend er hytta for deg som vil slå til med funkis på fjellet! Kul, ikke sant?

Moderne arkitektur

Arkitekt Hans Tore Gramer har en klar formening om hvorfor moderne arkitektur stadig blir mer populær i hyttelandskapet:


– Disse hyttene er forholdsvis små og rimelige. Hytter med moderne arkitektur er veldig arealeffektive og funksjonelle. Dette er fullverdige familiehytter hvor man har alt man trenger. Det handler rett og slett om smarte og gjennomtenkte løsninger.


– Markedet har etterspurt slike hytter – folk vil ha moderne og mindre hytter som er enkle å vaske og vedlikeholde. Her er det verken smårutete vinduer eller ubehandlet furupanel på veggene.


– Hyttene har store vindusåpninger som slipper naturen og utsikten inn. De er tegnet for å slippe inn mest mulig lys fra flere sider. Innredningen er lys og lett, samtidig som vi tar vare på den gode hyttefølelsen.

Koselig stue i funkishytta Trend fra Blink Hus

I funkishytten Trend er den åpne stue-/kjøkkenløsningen 31,4 m2 og har plass til et kjøkken med mye benkeplass, en stor spiseplass og en romslig sofagruppe. Store gode vinduer slipper inn mye dagslys og gir en fin nærhet til omgivelsene.

Trysil 1 og 2 hyttene fra Blink Hus er store og moderne hytter med plass til hele familien.

Trysil 1 og 2 er store og moderne hytter med plass til hele familien. Hyttene har mange funksjonelle rom og flotte sosiale soner. Hyttene er nesten identiske, der Trysil 1 har noe lavere hems og dermed en lavere mønehøyde. Om mønehøyden på Trysil 2 ikke tilfredsstiller reguleringsbestemmelsene i ditt ønskede hytteområde kan Trysil 1 være hytta for deg. Mønehøyden på Trysil 1 er på 5.0 meter som gjør den mulig å bygge i flere hyttekommuner.

Skyvedører fra oppholdsrommet i Trysil 1 og 2 leder ut til terrassen

Skyvedører fra oppholdsrommet i Trysil 1 og 2 leder ut til terrassen som skjermes under takoverbygget. En fin forlengelse av stue og spisestue.

Trysil 3 hytta fra Blink Hus er en kompakt utgave av Trysil 1 og 2.

Trysil 3 er en kompakt utgave av Trysil 1 og 2. Hytta er prosjektert med hensyn på plassering i fjellets landskap, skogkledd landskap, eller i en lomme mellom svabergene ved sjø.

Interiørtips for fjellhytter

Lun og koselig spisestue med peis

Foto: Fargerike

1. Når du skal velge farger på interiøret

Hent inspirasjon fra omgivelsene. På en fjellhytte vil dette gjerne være farger i beige- og bruntoner i tillegg til ulike grå og grønne nyanser. Velg farger i varme toner – da skaper du et rolig og koselig uttrykk. Men husk: Alle regler kan brytes, det handler om hva du selv liker!


2. Treverk er fint på en hytte, det skaper varm og lun stemning

Men det finnes mange forskjellige måter å behandle treverk på slik at det blir lysere og lettere!


3. Skinn og pels gir en lun atmosfære på hytta

Varier gjerne mellom forskjellige typer skinn med ulike fargenyanser. De kan også tas med ut i hytteveggen!

Herlig bilde med masse snø og klar for skikjøring

4. Tekstiler i ull og lin passer godt på hytta

Pledd rullet sammen i en kurv plassert på gulvet er alltid koselig og nyttig.


5. Pledd og puter er med på å skape en koselig hyttestemning

Et morsomt tips kan være å sy puter eller puffer av gamle strikkegensere.


6. Hytta er stedet for hygge og kos, så husk å tenke på stemningsbelysningen.

Det er lurt med lamper som kan dimmes. Levende lys er et «must» på hytta, og hva med noen gammeldagse parafinlamper?


7. Hytta er perfekt for å grave seg ned i gode bøker

men da må du ikke glemme godt leselys!


8. Trekk naturen inn med det du finner ute

Kongler, vakre kvister, stein – her er det bare å bruke fantasien!


9. TV eller ikke?

Vil du at hytta skal være en skjermfri sone hvor du virkelig kan senke skuldrene? Og hvis du vil ha TV – kanskje den kan plasseres i en skjermet krok?


10. Personlige, gamle gjenstander passer veldig godt på hytta

ta inn historien din og skap særpreg!

Hytte ved sjøen? Sjekk ut disse ferdighyttene

Hamarøy hytte fra Blink Hus

Hamarøy er en moderne og stilren hytte - en fritidsgodbit med både inn- og utvendige kvaliteter som det lukter mange late dager av. Hytta bygges på pilarer og er enkel å plassere på skrå så vel som flate tomter, som gjør at hytta passer inn hvor enn det er frisk norsk luft.

I hele oppholdsrommet til Hamarøy vil du føle at du sitter ute i naturen

I hele oppholdsrommet til Hamarøy vil du føle at du sitter ute i naturen, og grensen mellom ute og inne viskes ut. Det er satt inn en dør rett ved ildstedet, som gir mulighet for direkte utgang til uteområdet. Hamarøy har en størrelse på ca. 49,8 kvadratmeter BRA. Med sitt plassbesparende og funksjonelle design, er dette en hytte som er både praktisk og kostnadseffektiv å bygge.

Risør hytta fra Blink Hus en røff sjøhytte i funkisstil med store vindusflater

Risør en røff sjøhytte i funkisstil med store vindusflater.

Koselig stue med peis i Risør hytta fra Blink Hus

I Risør har du mulighet å nyte morgenkaffen fremfor peisen, eller ute under din egen pergola.

Denne moderne og praktiske sjøhytta Viste fra Blink Hus er full av attraktive fasadedetaljer

Denne moderne og praktiske sjøhytta Viste er full av attraktive fasadedetaljer.

Viste hytta fra Blink Hus er meget praktisk innredet med en åpen stue-/kjøkkenløsning

Viste er meget praktisk innredet med en åpen stue-/kjøkkenløsning. Her har du plass til egen kjøkkenøy og ikke minst en stor spiseplass. Kjøkkenet har egen utgang til terreng i vest og høyt lysinnfall over arbeidsbenken i nord.

Interiørtips sjøhytter

1. På sommerhytta er det flott å bruke en fargepalett som gjenspeiler sommer, sjø og natur. Blått og syrin er nydelige farger!
2. Skap en sommerhytte som er lys og lett og som slipper lyset inn. Hvitt kan gjerne være basisfarge.
3. Kombiner gjerne rustikke møbler i gammelt treverk med myke tekstiler. Kanskje du kan lage enkle møbler selv med drivved?
4. Hent naturen inn! Sommerblomster, skjell, steiner.
5. Gjør sommerhytta til ditt personlige jordbærsted. Bland gammelt og nytt, lag hyggelige koseplasser.
6. Uterommene er viktige på sommerhytta. Lag gjerne flere uteplasser for forskjellige tider på dagen, og ta hensyn til sol og vind.

Foto: Fargerike


Hytte med anneks

Anneks er små hus som kan bygges ved siden av hytta. Anneks kan gi rom for ekstra soveplasser og toalett, TV-avdeling til ungene eller egen badstue. En hyttetomt med litt ekstra plass er en fin mulighet for å utvide hytteparadiset etter hvert som årene går. Det er likevel ikke helt fritt frem å bygge anneks. Det finnes regelverk som må følges, og våre forhandlere kan hjelpe deg hele veien fra papirarbeid til ferdig bygg.

Bestill hyttekatalog


Realiser hyttedrømmen med Blink Hus

Blink Hus har levert rekordmange hytter de siste årene. Velger du å bygge din drømmehytte med oss, får du ikke bare tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller; du får også tilgang på effektive prosesser og uvurderlig, lokal kompetanse. Velg mellom en av våre 13 ferdighytter – med eller uten egne tilpasninger – eller gå for en arkitekttegnet hytte og få det akkurat slik du vil ha det.

Relaterte artikler

Bygge ny hytte

Bygge ny hytte

Bygger du hytte med oss, får du tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller.

Store vinduer gir godt med lys

Bygg hytte på budsjett

Som en av Norges fremste hyttebyggere gir vi deg noen råd til hvordan du kan realisere hyttedrømmen din på budsjett.

Hytteinteriør – slik får du det fint på hytta

Hytta blir for de aller fleste et andre hjem. Enten du allerede eier hytte, eller har det som en drøm enn så lenge, lurer du kanskje på hva som skal til for at hytteparadiset også blir et fristed på innsiden. Hvordan skal kombinasjonen være for at du klarer å senke skuldrene? Bør hytteinteriøret være like praktisk som hjemme? Vi har spurt kreativ leder i Fargerike, Tale Olivia Henningsen.