Hopp til hovedinnhold
Lindevik hytte fra Blink Hus

Bygge ny hytte

Bygger du hytte med oss, får du tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller.

Går du med planer om å bygge hytte? Blink Hus har levert rekordmange hytter de siste årene. Velger du å bygge hytte med oss, får du ikke bare tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller; du får også tilgang på effektive prosesser og uvurderlig, lokal kompetanse. Hopp inn i hyttekatalogen vår og finn din favoritt!

Hamarøy hytte fra Blink Hus

Hyttetypen Hamarøy – hytta står på pilarer og trenger ikke stor eller planert tomt. På den måten tar hytta hensyn til naturen, landskapet og dyrelivet.


Blink Hus er stolt av å være en av Norges største hytteleverandører. Enten du ønsker en hytte for sjø eller en hytte for fjell, har vi mye du kan velge mellom. I utvalget vårt finner du 14 flotte hytter i ulike stilarter og størrelser. Vi har både moderne hytter og mer tradisjonelle hytter. Ønsker du å bygge hytte billig, bør du sjekke ut vår kompakte miljøhytte Vaag.

Les også: Bygg hytte på budsjett

Trysil 2 hytte fra Blink Hus

Hva er en ferdighytte?

Trysil 2 er en moderne ferdighytte med en utradisjonell planløsning.

I hyttekatalogen vår finner du et bredt utvalg av det mange kaller ferdighytter. Disse hyttene er tegnet og finjustert i tett samarbeid med våre arkitekter. Å bygge en ferdighytte med Blink Hus betyr at du får en nøkkelferdig hytte slik den vises i katalogen.


Er ferdighytte billig?

Dette er et spørsmål vi får veldig ofte. Skal du bygge hytte, vil det i de aller fleste tilfeller være rimeligst å velge en av våre ferdighytter slik de vises i katalogen. Velger du å gjøre egne tilpasninger på ferdighytten, som for eksempel å bygge den større eller å endre på planløsningen, vil prisen bli noe høyere. Ønsker du en arkitekttegnet hytte, vil du havne i en høyere prisklasse.


Lun stemning i Trysil 2 hytta fra Blink Hus

Hva koster det å bygge hytte?

Prisen for å bygge hytte avhenger av flere faktorer, som tomt, hyttemodell, størrelse, tilpasninger, grad av ferdigstillelse og geografisk plassering. Du kan velge å trekke ut deler av leveransen dersom du ønsker å gjøre noe av jobben selv. Dette lønner seg som regel bare om du har kompetansen som kreves for å utføre arbeidet skikkelig.

Kontakt din nærmeste forhandler og få et prisanslag


Funkishytte – en favoritt blant våre kunder

Vi opplever at hyttene med funkispreg blir stadig mer populære. I dag stilles det større krav til funksjonalitet og komfort i hytter enn det gjorde før i tiden. Nå vil vi gjerne ha det like enkelt og komfortabelt på hytta som vi har det hjemme. Funkishyttene våre er både funksjonelle, flotte å se på og lette å vedlikeholde.

Viste hytte fra Blink Hus – hytte med store vinduer og pergola

Viste – hytte med store vinduer og pergola

Er du på jakt etter en hytte som kan bygges ved sjøkanten, med både funkispreg, godt med boltreplass og en spennende fasade, kan hyttetypen Viste være det rette valget for deg. Sjøhytten Viste utmerker seg med sitt moderne utseende, men glir samtidig naturlig inn i omgivelsene. Hyttas lyse fasade er krydret med stilfulle og lekre detaljer i kledningen.

Les også: Den hytta vil vi ha!

Moderne hytte på fjellet

Blåtind - hytte for fjell

Drømmer du om en moderne hytte med røffe detaljer på fjellet, kan Blåtind være et godt alternativ. Her får du ei moderne hytte med fantastiske utsiktsmuligheter og funksjonell planløsning.

Blåtind hytte fra Blink Hus

Blåtind er en kompakt hytte på ett plan, med et kraftig og moderne uttrykk.

Nydelig interiør i Blåtind hytta fra Blink Hus

Blåtind – kan tilpasses både fjellets landskap, skogkledd landskap eller i en lomme mellom svabergene ved sjø.

Veggli – romslig fjellhytte

I fjellhytta Veggli har du alt du trenger. Dette er en stor familiehytte med fem soverom, to bad og praktisk utvendig bod hvor du kan oppbevare alt av turutstyr. Hyttas eksklusive utseende i kombinasjon med den mørk seter-brune fargen, gir den eventyrlige hyttefølelsen mange av oss lengter etter når helgen kommer.

Veggli hytte fra Blink Hus

Veggli - hytte for fjell

Risør hytte fra Blink Hus

Den perfekte sjøhytte

Søker du opp «sørlandsidyll», ser du sjø og store svaberg. Det er nettopp dette landskapet som hytta Risør er designet for å passe inn i. I tillegg til store vinduer som skaper et levende kunstverk, gjør kvalitetene til Risør at bygget lett kan finne sin plass mellom berg og knauser på sjøsiden.


Klassisk hytte – for deg som liker det tradisjonelle

Til tross for at den moderne stilen stadig får mer innpass i hytteverdenen, foretrekker fortsatt mange den mer tradisjonelle hyttestilen. Derfor har vi også hytter for deg som liker den lune stilen med klassiske vinkler og sprosser på vinduene.

Lindevik hytte fra Blink Hus

Lindevik - en klassisk og tidløs hytte.

Lun stemning i Lindevik hytta fra Blink Hus

Hytta Lindevik har en utbygget stue i front. Her er det herlig å ha en koselig sofagruppe hvor familien kan samles. De doble dørene skaper også en fin forlengelse av rommet på sommerstid.

Bestill hyttekatalog

Ønsker du å bli bedre kjent med våre hyttemodeller, sender vi deg gjerne en gratis hyttekatalog. Har du spørsmål om hyttene, står alltid en rådgiver hos din nærmeste forhandler klar til å hjelpe deg!


Relaterte artikler

Store vinduer gir godt med lys

Bygg hytte på budsjett

Som en av Norges fremste hyttebyggere gir vi deg noen råd til hvordan du kan realisere hyttedrømmen din på budsjett.

Den hytta vil vi ha!

De hadde ingen planer om å kjøpe hytte på fjellet. Men på første nyttårsdag i fjor gikk de tur forbi den moderne Blink-hytta. Da så de på hverandre og sa: "Den kjøper vi!"

Hytteinteriør – slik får du det fint på hytta

Hytta blir for de aller fleste et andre hjem. Enten du allerede eier hytte, eller har det som en drøm enn så lenge, lurer du kanskje på hva som skal til for at hytteparadiset også blir et fristed på innsiden. Hvordan skal kombinasjonen være for at du klarer å senke skuldrene? Bør hytteinteriøret være like praktisk som hjemme? Vi har spurt kreativ leder i Fargerike, Tale Olivia Henningsen.