Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Eneboligtomter i Kodlidalen

Pris fra
2 140 000 kr

Tomteareal

457 m² (eiet)

Pris

2 092 538,-

Omkostninger

52 313,-

Totalpris

2 144 851,-
Kjell Gunnar Wolden
Kjell Gunnar Wolden
Selger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Sørvest

Blink Hus Sørvest er en bolig- og hytteleverandør i Rogaland som tar på seg oppdrag over hele distriktet fra Ålgård i sør til Finnøy/ Hjelmeland i nord.

Gå til forhandlersiden

Kodlidalen – landlig, høyt og med utsikt, men likevel kort vei til sentrum

Den nye tunellen sørger for enkel og rask adkomst til E39 og jobb eller hytte, og i Ålgård sentrum er det et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder i tilknytting til torget med bystrand, skaterampe og lekeapparater for barn i alle aldre.

Nye bedrifter på Skurve gir stadig flere arbeidsplasser, med enkel adkomst uten kostbare bomveier.

Beliggenhet

Tomter med kort vei til idrettsanlegg, skole, barnehage og busstopp og med den nye tunellen er ikke veien lang ned til sentrum heller.

Kodlidalen boligfelt har god variasjon av boliger og nå som infrastrukturen er på plass og de første boligene er klare for innflytting er det lettere å se for seg at dette blir en fin plass å bo for flere generasjoner og et sted det er fint for barn å vokse opp. Landlig, men likevel nært det meste.

At det å bo så pass høyt også gir utsikt nedover dalen, er heller ikke et minus.

Nær lekeplass

Nær lekeplass

Mange fritidsmuligheter

Området byr på flere flotte turområder som passer enten familien vil på søndagstur eller noen ønsker seg en treningsøkt. Hva med toppen av Kodlifjell, Håfjell eller en tur til Flassavatnet? Her er både fjelltopper, skog og vann med sandstrand. Om vinteren er det gode muligheter for en skitur i oppkjørte løyper i Brekko.

Gjesdal er også kjent for sitt store utvalg av fritidsaktiviteter for små og store med etablerte idrettslag og stor kultur-aktivitet. Gjesdal Idrettspark er bare en kort gåtur unna.

Beskaffenhet

Tomtene er klar for bygging av boliger fra Blinkhus Sørvest AS

Regulering

Enebolig (med leilighet hvis ønskelig)

Andre prosjekter fra Blink Hus Sørvest