Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Grindehagen - Innholdsrike og moderne eneboliger

Grindevegen 21, 5570 Aksdal
Pris fra
6 390 000 kr

Prisantydning

Fra 6 390 000,-

Primærrom

Fra 165 m²

Bruksareal

Fra 204 m²

Soverom

4

Antall etasjer

2

Boligtype

Enebolig

Eieform

Eier (Selveier)
Stian Tønnesen
Stian Tønnesen
Boligselger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Berge Hus

Velkommen til Blink Hus Berge Hus – Haugalandets stolte og ledende boligleverandør med nasjonal anerkjennelse. Med over et århundre med dedikasjon har vi formet kvalitetsboliger som har blitt kjære hjem for generasjoner av nordmenn.

Gå til forhandlersiden

Grinde / Tysvær - Lekre, innholdsrike og moderne eneboliger med carport på store tomter!

Grindehagen ligger i naturskjønne omgivelser nær vann, fjord, fjell og skog. Ferdig utbygget vil feltet bestå av ca 40 boliger, hvor de fleste vil være frittliggende eneboliger med romslige tomter. Her er det kort avstand til både skole, barnehage og Skjold IL sitt idrettsanlegg.

Alle boligene går over to plan og har i tillegg stor terrasse, samt carport inkluder i standard leveransen. Boligene inneholder to store bad, to romslige stuer, åpen kjøkkenløsning og fire gode soverom. Entre med garerobeplass, vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod både inne og ute, og utgang til store og terrasser på over 50 kvm. Utvendig er boligen utstyrt med carport hvor selvsagt strøm og lys, strøm uttak, og tilrettelagt rør for elbillading er innlagt. Det er selvsagt gjort plass flere biloppstillingsplasser i egen ferdigasfaltert innkjørsel, og boligene bli levert med opparbeidet plen i hagen.

Til eneboligene på Grindehagen har vi håndplukket leverandører som gjennomgående sikrer deg kvaliteter fra "øverste hylle". Vi er imidlertid opptatt av at dere skal få være med å forme og sett deres eget særpreg på huset, og har derfor lagt opp til godt med tilvalgsmuligheter.

Andre prosjekter fra Blink Hus Berge Hus