Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Leilighet med attraktiv beliggenhet i Voss sentrum

Vangsgata 14, 5700 Voss
Pris fra
3 450 000 kr

Prisantydning

3 450 000 kr

Primærrom

49 m²

Bruksareal

51 m²

Soverom

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Selveier
Kai Arne Hårklau
Salgsansvarlig
Prosjektet bygges av

Blink Hus Voss Byggsenter

Voss Byggsenter har ei historie som strekkjer seg over 30 år med dedikasjon til bygging og sal av bustader og hytter i og rundt Voss. Denne lange erfaringa gir deg som kunde ein kjensle av tryggleik gjennom heile prosessen med å kjøpe eller bygge din draume bustad.

Gå til forhandlersiden

Rålekker 3-R leilighet med moderne kvaliteter fra 23. Attraktiv beliggenhet med kort avstand til "alt". Flytt rett inn!

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny leilighet. Vi har nå for salg en leilighet med alt du trenger på ett plan. I utformingen har det blitt vektlagt at hverdagen skal være både enkel og praktisk.

Planløsningen gjør oppholdsrommene arealeffektive og innholdsrike. Her får du plass til å samle både venner og familie, eller nyte morgenkaffen i fred og ro.

Koselig og lun stue


Leiligheten leveres med gjennomgående god kvalitet på valg av løsninger og tidløse materialvalg - her trenger du ikke å tenke på oppussing! Flott flislagt bad med moderne baderomsinnredning, vegger og tak i listefri utførelse, kjøkken og integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandørene Sigdal og Electrolux, og varmekabler i stue, gang og bad. Se leveransebeskrivelse for mer detaljert informasjon.

Bygget er godt isolert, har lave felleskostnader og er energieffektivt – noe som også er viktige argumenter for kjøp av ny leilighet i dagens marked. Felleskostnadene til sameiet dekker kommunale avgifter for vann og avløp, forsikring på bygget og strøm i fellesareal.

Nærhet til både naturen og Voss sentrum

  • Voss stasjon: 450 meter
  • Nærmeste butikk: 65 meter
  • Idrettshall: 800 meter
  • Barnehage: 450 meter
  • Skole: 500 meter
  • Kjøpesenter: 1,3 km
  • Vossabadet: 800 meter
  • Voss Kino: 280 meter


Leiligheten ligger sentralt i Voss med gåavstand til blant annet flere servicetilbud, matbutikker, barnehager, barneskole, idrettsplass, og sentrum. Du er også kun en rusletur unna bussholdeplass og Voss stasjon hvis du skal reise lengre destinasjoner.

Andre prosjekter fra Blink Hus Voss Byggsenter