Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Voss Byggsenter AS

Voss Byggsenter har ei historie som strekkjer seg over 30 år med dedikasjon til bygging og sal av bustader og hytter i og rundt Voss. Denne lange erfaringa gir deg som kunde ein kjensle av tryggleik gjennom heile prosessen med å kjøpe eller bygge din draume bustad.

Om oss

Vårt team består av erfarne snekkarar med fagbrev, og vi har eit nært samarbeid med lokale underleverandørar som gjer oss til ein påliteleg og føretrekt samarbeidspartnar i nærområdet. Enten du ønskjer eit ferdighus frå katalogen vår eller ein spesialdesigna bolig av ein arkitekt, tilbyr vi ein sømlaus prosess.

Bustader og hytter av lokal kvalitet

Vår filosofi er å bygge kvalitetshus og hytter som er forankra i lokal tradisjon, fagkunnskap og seriøsitet gjennom heile byggeprosessen.

I tillegg til vår hovudbygning på Brynalii 101, huser vi ei omfattande kjøkkenutstilling i samarbeid med Voss Kjøkkensenter AS. Dei er forhandlarar av Sigdal-kjøkken og er ein av Voss sine største og mest imponerande kjøkkenbutikkar med eit breitt utval av kjøkken, bad og garderobar.

Vårt mål er å gjera det enklare for deg å realisere draumen din om å bygge ved å:

  • Gi inspirasjon og rettleiing undervegs
  • Bruke våre eigne lokale snekkarar og tømrarar
  • Vere fleksible og tilpassingsdyktige i byggeprosessen
  • Vere føreseielege når det gjeld prosess, pris, tidsrammer og eigeninnsats
  • Ha ein oversiktleg og ryddig byggeprosess

Vi ønskjer deg hjarteleg velkommen til å vitje oss, eller du kan sende oss ein e-post angåande dine byggeplanar, og vi vil ta kontakt med deg for meir informasjon.

Me ser fram til å høyra frå deg!

Sertifiseringer

Miljøfyrtårn

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?