Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne rekkehus i veletablert nabolag på Voss

Flaten 16, 5700 Voss
Pris fra
6 490 000 kr

Prisantydning

6 493 000 kr

Primærrom

87 - 90 m²

Bruksareal

111 - 116 m²

Soverom

3

Antall etasjer

2

Boligtype

Rekkehus

Eieform

Selveier
Kai Arne Hårklau
Salgsansvarlig
Prosjektet bygges av

Blink Hus Voss Byggsenter

Voss Byggsenter har ei historie som strekkjer seg over 30 år med dedikasjon til bygging og sal av bustader og hytter i og rundt Voss. Denne lange erfaringa gir deg som kunde ein kjensle av tryggleik gjennom heile prosessen med å kjøpe eller bygge din draume bustad.

Gå til forhandlersiden

Smarte løsninger og sentral beliggenhet

Dette rekkehuset med tre boliger har alt du kan ønske deg. Moderne design, praktiske løsninger og beliggenhet i et veletablert nabolag, gir deg alt du trenger for en behagelig og funksjonell hverdag. Med kort vei til alle fasiliteter og nærhet til sentrum, får du alt du trenger rett utenfor døren. Her vil du føle deg hjemme fra første stund!

BRA fra 100-103 m2

Planløsningen
Fra carport vil du komme inn i en romslig hall. Her finner du både garderobe og trapp som leder til første etasje. I underetasjen finner du to soverom og et bad. I tillegg har hver bolig en sportsbod som gir deg ekstra plass til oppbevaring.

Planløsning 1 etg

Hovedetasjen består av en luftig og åpen stue- og kjøkkenløsning, som gir deg massevis av plass til å være sammen med familie og venner. Med balkongen har du også en flott utsikt over omgivelsene. I denne etasjen er det også soverom og bad.

Planløsning 2 etg


Finn roen i fantastiske omgivelser
Boligen har en fantastisk beliggenhet på Voss, med unik natur som vil imponere deg hver eneste dag. Denne boligen er det perfekte utgangspunktet for å utforske alt det Voss har å tilby. Med naturen rett utenfor døren, kan du gå på ski om vinteren, fiske om sommeren, eller ta en tur på fjellet når som helst på året. Du kan også nyte den friske luften fra din egen, private balkong.

Andre prosjekter fra Blink Hus Voss Byggsenter