Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tomter, eneboliger, småhus og boligtun på Sotra - Hjortefaret boligfelt

Hjortefaret, 5357 Fjell
Pris fra
1 050 000 kr
Terje Vallestad
Daglig leder
Prosjektet bygges av

Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad

Helt siden starten i 1971, da Reidar Vallestad startet selskapet, har vi vært lidenskapelig opptatt av å skape gode hjem som du kan trives i og være stolt av. I dag, over 40 år senere, står mer enn 50 dyktige, engasjerte og erfarne fagfolk til tjeneste for våre kunder, på byggeplassen og i våre lokaler på Fjell.

Gå til forhandlersiden

Solrikt, familievennlig og med fantastisk natur i umiddelbar nærhet, samtidig nært det meste som gjør livet og hverdagen enklere.

Prøv boligvelgeren og se status på boliger og tomter på Hjortefaret.no/boligvelger.

Det nye boligfeltet Hjortefaret på Sotra ligger på Fjell, 25 minutter med bil fra Bergen sentrum og bare ti minutter fra Straume og Sartor Storsenter med alle fasiliteter og servicetjenester.

Du har flere barnehager og barneskole på Ulveset kun 3 minutters kjøretur fra feltet, samt ungdomsskole og videregående skole innen 15 minutters kjøring, på Ågotnes, Bildøy og Straume.

På Ågotnes og i fantastiske Straume Idrettspark finner du et variert tilbud av breddeidrettsaktiviteter. Og mens barna er på trening kan du løpe en tur i den 3 kilometer lange lysløypen, ta deg ut på et av de mange treningssentrene i nærheten eller få ukeshandlingen unnagjort på Sartor Storsenter.

​Her bygges 38 boliger fordelt på eneboliger (med utleiemulighet), småhus og et aldri så lite boligtun.

​Utbygger, Blink Hus Byggmester Vallestad, har lagt vekt på et variert bomiljø samt mulighet til å bygge din drømmebolig akkurat slik du ønsker. Det er til og med mulighet for godkjent utleiedel i 17 av eneboligene.

Så her kommer litt av hvert som kan passe flere kjøpergrupper både lokale fra Sotra og Øygarden, men også de på innsiden av broen som vil få mer bolig og tomt for pengene og bo trygt, barnevennlig og naturnært.

Tett på natur og opplevelser

Naturen er tett på husveggene i Hjortefaret, og hverdagsroen eller spontane utendørsaktiviteter er alltid innenfor en armlengdes avstand.

Enten du liker å ta beina fatt på stier i grønne omgivelser, gå en runde på Sotra Golfklubb eller foretrekker å nyte rolige lyder av fisk som dupper i fiskevann, behøver du ikke reise langt.

​Fra Hjortefaret har du også nærmest direkte adkomst til Midtmarka og den gamle kyrkjevegen mellom Fjell og Morland. Her smyger flotte turstier seg forbi små og store vann i Fjellvassdraget og er perfekt til lange eller korte turer i et nydelig kulturlandskap med karakteristiske steingarder, kystlynghei og fjellknauser.

​Vil du legge turen opp i høyden er Fjellparken og “Sotravidden” tilgjengelig bare noen minutters kjøring fra Hjortefaret.

Her finner du blant annet Russarstegen, Sotras svar på Stoltzekleiven, Liatårnet, Sotras høyeste fjell med sine 341 meter over havet, samt et nettverk av turstier med nydelig utsikt mot storhavet i vest og byfjellene i øst.

Som en del av Fjellparken finner du også Fjell Festning, en av Nord-Europas største fjellfestninger, bygget av den tyske okkupasjonsmakten under 2. verdenskrig. Dette er et eldorado for nysgjerrige barn og voksne med skyttergraver, bunkerser og kanontårn, i tillegg til et krigshistorisk museum som tar deg dypt inn i gangene i fjellet.

Fjell Festning passer perfekt for søndagsturen eller når du får familie og venner på besøk og vil vise frem hva lokalmiljøet har å by på.

Hjortefaret er kort og godt et herlig sted for barna å vokse opp. Her kan de trygt sendes ut for å leke med venner og kjente fra skolen og barnehagen. Egne lekeplasser og friluftsområde med gapahuk gjør det mulig å utforske og ha det gøy på sommeren som vinteren, og kollektivtransporten er god med busstopp like ved som sikrer tilgjengelighet og nærhet til skole og fritidsaktiviteter for større barn.

I Hjortefaret bor du fritt og landlig i trygge omgivelser, samtidig nært det meste som vil gi deg et behagelig og praktisk liv, samt ro og glede i hverdagen.

Interessert?

For mer informasjon se prosjekthjemmesiden www.hjortefaret.no.

Ta kontakt med Terje (terje@byggmestervallestad.no / +47 416 36 256‬) eller Iselin (iselin.landro@byggmestervallestad.no / +47 483 29 424) for ytterligere informasjon om prosjektet eller for å melde interesse.

Andre prosjekter fra Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad