Hopp til hovedinnhold

En rask og rimelig vei til nye baderomsvegger

Skal du pusse opp badet eller velge en baderomsløsning i ditt nye hus? Vår leverandør Byggma lanserer nå Smartpanel Wetwall – et miljøvennlig, slitesterkt og stilrent alternativ til fliser på baderom og kjøkken.

Smartpanel Wetwall er våtromsplater som er 100% vanntette. Platene er naturligvis godkjente i henhold til Sintef og våtromsnormen.

Like flott som flis

Når du skal legge vegger på badet, er ikke fliser det eneste alternativet, slik mange ofte tror. Vi i Blink Hus har svært god erfaring med å bruke baderomspanel eller våtromsplater når vi skal bygge bad. Byggma er en av Norges ledende leverandører innen byggevarer, og leverer solide produkter som varer år etter år. Derfor er vi svært begeistret for å nå kunne tilby denne løsningen for våre kunder.

«Jeg er veldig fornøyd med alternative løsninger på våtromsveggene. Vi bruker mye Fibo våtromspanel for tiden, og det fungerer veldig bra. Jeg har bare godt å si om å bruke baderomspanel i stedet for fliser. Det blir spennende med enda en løsning fra en solid aktør!»

- Kjell Inge Søvik, salgsansvarlig hus og hytter i Blink Hus Dale Malo


Lokal kvalitet i kjernen

Visste du at Smartpanel Wetwall produseres med en norsk, kortreist og miljøvennlig kjerneplate? Alt som er av lokal, norsk kvalitet synes vi i Blink Hus er ekstra stas! Det er også mange andre fordeler med Smartpanel Wetwall:

  • Raskt og enkelt å montere
  • En mer rimelig løsning enn flis
  • Leveres med kvalitetslaminat i mange ulike design
  • Oppfyller de strengeste kravene til våtrom
  • Helt uten skadelige stoffer
  • De eneste platene på markedet som er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
    Les mer om Smartpanel Wetwall

Du bestemmer – vi bygger

Når du bygger hus med Blink Hus, står du fritt til å velge om du ønsker fliser eller våtromspanel på baderom og kjøkken. Vi er her for å rådføre deg til de løsningene vi tror vil passe best for deg, dine behov og ditt budsjett.

«De siste årene har våtromspanel vært inkludert som standard leveranse i våre boliger, men her står kunden fritt til å velge selv. Vi har brukt mye baderomspanel fra Fibo, og gleder oss nå til å ta i bruk denne nye løsningen fra Byggma!»

- Kjell Inge Søvik, salgsansvarlig hus og hytter i Blink Hus Dale Malo

Ta gjerne kontakt med din lokale Blink Hus-forhandler for å finne ut mer om mulighetene som finnes for ditt bad. Vi gleder oss til å høre fra deg!