Rehabilitering og oppussing

Rehabilitering Blink Hus

Vi hjelper deg med oppussing, rehabilitering og tilbygg!

Blink Hus-forhandlerne har svært dyktige håndverkere med lang erfaring. Flere av kjedens forhandlere tilbyr oppussing, rehabilitering og tilbygg, i tillegg til bygging av nye boliger.

Oppussing Blink Hus

Din Blink Hus-forhandler kan hjelpe deg med:

• Befaring på stedet

• Gode forslag til løsninger

• Skisser og tegninger

• Kostnadsberegninger

• Søknader

• Selve byggingen

• Informasjon om støtteordninger

Forlenget levetid

Rehabilitering vil gjøre at du kan ha glede av boligen eller bygget ditt i lengre tid. Er du allerede fornøyd med det opprinnelige bygget og tomten, kan små eller større rehabiliteringsgrep være mer lønnsomt enn å rive.

Energibesparende

Det kan gjøres enkle grep for å gjøre boligen mindre energikrevende. Dette kan innebære å isolere vegger eller bytte vinduer, dører og tak. Å investere i disse endringene vil gi lavere oppvarmingskostnader, og dermed føre til en hyggeligere strømregning.

Bedre bomiljø

Rehabilitering er en langsiktig investering for selve boligen, men også for dere som bor der. Ved å bytte elementer i boligen til dagens standard, vil du kunne oppleve større grad av komfort og trivsel i boligen. Samtidig får du også muligheten til å sette ditt personlige preg på hjemmet.

Miljøvennlig

Å fikse noe eksisterende i stedet for å bygge nytt er ofte bedre for miljøet. Bygget står allerede et sted, og man slipper ofte å gjøre større inngrep på infrastruktur og natur i en rehabiliteringsjobb.

Vi kan bygge om huset ditt og gi deg bedre inneklima og økt komfort, samtidig som vi gjør huset mer energieffektivt og moderne.

Vil du vite mer om rehabilitering hos Blink Hus? Klikk deg innom vårt digitale magasin om rehabilitering, oppussing og tilbygg.

Relaterte artikler

100 år gammelt hus ble nytt

Familien på Bømlo ville bevare stilen og sjarmen på det 100 år gamle huset. Nå har de fått et hjem som er oppgradert til dagens standard. – Vi er kjempefornøyde med jobben Blink Hus har gjort for oss, sier Erling Digernes og Mari-Anne Soltveit.
Trenger du hjelp til rehabilitering, ombygging eller tilbygg

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

Pusse opp, bygge om eller bygge på? Ta kontakt med oss i Blink Hus Helge Rød for en gratis og uforpliktende befaring. Vi legger til rette for at våre kunder kan komme med hvilket som helst utgangspunkt i byggeplanene de har. Vi bistår med både små og større prosjekter – enten du skulle trenge bytte av vinduer eller totalrehabilitering av et eldre bygg.
Rehabilitering av bolig FØR byggmester har begynt

Rehabilitering som alternativ til ny bolig

Er du glad i beliggenheten, huset og tomta – og har tenkt å bli boende der lenge – da kan rehabilitering av en eldre bolig være et godt alternativ til å bygge nytt. Det sier daglig leder Hans Magne N. Stokka hos Blink Hus Steinsbø AS på Bømlo.

Kontakt oss

image placeholder