Hopp til hovedinnhold
Rehabilitering Blink Hus

Rehabilitering og oppussing

Stadig flere rehabiliterer huset – dette er fordelene

Drømmer du om å bygge på huset ditt for å skape mer plass til familien? Eller kanskje du ser for deg en komplett boligrenovering for å øke både komfort og verdi? Hos Blink Hus finner du dyktige fagfolk som er lidenskapelig opptatt av å gjøre dine boligdrømmer til virkelighet.

Ikke gå glipp av lokale råd – klikk deg videre rett til nærmeste forhandler

Vi gjør alle type byggeprosjekter, her er et utvalg:

 • totalrehabilitering og ombygging
 • innvendig oppussing/renovering
 • tilbygg og påbygg
 • skifte av vinduer og dører
 • skifte av bordkledning
 • skifte av takstein og undertak
 • etterisolering
Blink Hus Velvatne gjør alt innenfor rehabilitering

Hva med å utvide boarealet med et tilbygg fra Blink Hus? Våre dyktige håndverkere tar gjerne jobben!

Topp 7 grunner til å velge rehabilitering med Blink Hus:

Våre eksperter kan hjelpe deg med alt innen renovering og oppussing av huset, dette inkluderer:

 • Befaring og gode forslag til løsninger: Vi vurderer potensialet i ditt nåværende hjem og gir råd om hvordan vi kan finne en løsning på dine spesifikke behov.
 • Skisser og tegninger: Vi visualiserer planene enten det innebærer et nytt tilbygg til huset, eller endringer på planløsningen.
 • Nøyaktige kostnadsberegninger: Vi gir deg en detaljert oversikt over budsjettet i prosjektet, slik at du slipper ubehagelige overraskelser.
 • Hjelp med søknader: Å navigere i byggesøknadsprosessen kan være utfordrende, men våre eksperter er her for å veilede deg gjennom hvert trinn når du skal rehabilitere huset.
 • Kvalitet og totalleveranse: Enten det gjelder å renovere huset eller bygge nytt, utfører vi alltid arbeidet etter høyeste standard. Som din lokale forhandler bruker vi også faste underleverandører i lokalsamfunnet – som vi vet leverer den kvaliteten du forventer og fortjener.
 • Informasjon om støtteordninger: Vi holder deg informert om tilgjengelige økonomiske støtteordninger fra Enova som kan gjøre oppussingen mer overkommelig.
 • Bedre lånevilkår: En oppgradert bolig kan gi bedre betingelser på boliglånet ditt.
Håndverker Blink Hus

Hva koster det å pusse opp huset?

Kostnadene kan variere stort avhengig av omfanget av prosjektet, kvaliteten på materialene, og kompleksiteten i de arbeidene som skal utføres. Mindre oppussingsprosjekter som å male eller bytte ut gulv kan være relativt rimelige, mens større endringer som å oppgradere kjøkkenet, badet eller bygge et tilbygg, vil kreve et større budsjett.

Ønsker du et pristilbud på rehabilitering eller mindre oppussing? Kontakt nærmeste forhandler for en rask og uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

Vårt team av håndverkere hos Blink Hus er klare for å møte dine behov for tilbygg, renovering, og rehabilitering. Ingen jobb er for liten eller for omfattende!

Fordelene ved å rehabilitere boligen din

Å investere i rehabilitering av hjemmet ditt kan gi mange langsiktige fordeler:

 1. Forlenget levetid for huset: Ved å velge rehabilitering fremfor å bygge nytt, tar du vare på husets karakter samtidig som du fornyer og forsterker strukturen. Dette kan være en kostnadseffektiv måte å forlenge levetiden til hjemmet ditt på. I tillegg kan rehabilitering forbedre hverdagskomforten og øke boligens markedsverdi.
 2. Energibesparelse og bedre hverdagsøkonomi: Målrettede tiltak som bedre isolering og utskifting av utdaterte bygningsdeler reduserer hjemmets energiforbruk. Dette fører til lavere energikostnader og et mer bærekraftig hjem.
 3. Et bedre bomiljø: Kvalitetsoppussing forbedrer inneklimaet og øker trivselen. Å tilføye et tilbygg eller påbygg kan gi ekstra nødvendig plass og nye funksjoner, tilpasset moderne behov og ønsker.

Potensielle ulemper med oppussing

Selv om fordelene er mange, er det visse aspekter ved oppussing som krever vurdering:

 1. Støy og støv: Rehabiliteringsprosessen kan innebære en periode med støy og støv som kan være forstyrrende for den daglige rutinen.
 2. Midlertidige endringer: Du må kanskje tilpasse deg midlertidige løsninger mens arbeidet pågår, noe som kan være utfordrende for familielivet.
 3. Behov for kompetanse: Å ta oppussingsarbeidet i egne hender uten nødvendig erfaring kan lede til utilfredsstillende resultater. Manglende kompetanse kan resultere i lengre prosjektvarighet og høyere kostnader enn forventet.

Det er derfor viktig å vurdere om du har de riktige ressursene og kompetansen som kreves for å gjennomføre et oppussingsprosjekt alene. Det vil være en stor fordel å samarbeide med profesjonelle håndverkere, slik at du får en definert tidsplan, klare kostnadsrammer og kvalitetsgaranti, noe som frigjør tid til å skape minner med familien.

Utforsk dine oppussingsmuligheter med Blink Hus

Er du nysgjerrig på hva mer du kan gjøre for å pusse opp huset ditt? Ønsker du mer informasjon om hvordan et tilbygg eller påbygg kan berike din bolig? Besøk vårt digitale magasin, ROT-magasinet, for å hente inspirasjon og kunnskap.

Ta det første steget mot ditt drømmehjem i dag!

Kontakt oss for en gratis konsultasjon – helt uforpliktende! Våre eksperter står klare til å besvare dine spørsmål og hjelpe deg med å planlegge ditt tilbygg eller oppussingsprosjekt. La oss hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt til et sted du elsker.

Følg oss på sosiale medier

Hold deg oppdatert på husoppussing, tilbygg, og påbygg:

Blink Hus sin Facebook-side
Blink Hus sin Instagram-konto

Relaterte artikler

100 år gammelt hus ble nytt

Familien på Bømlo ville bevare stilen og sjarmen på det 100 år gamle huset. Nå har de fått et hjem som er oppgradert til dagens standard. – Vi er kjempefornøyde med jobben Blink Hus har gjort for oss, sier Erling Digernes og Mari-Anne Soltveit.

Trenger du hjelp til rehabilitering, ombygging eller tilbygg

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

Pusse opp, bygge om eller bygge på? Ta kontakt med oss i Blink Hus Helge Rød for en gratis og uforpliktende befaring. Vi legger til rette for at våre kunder kan komme med hvilket som helst utgangspunkt i byggeplanene de har. Vi bistår med både små og større prosjekter – enten du skulle trenge bytte av vinduer eller totalrehabilitering av et eldre bygg.

Rehabilitering av bolig FØR byggmester har begynt

Rehabilitering som alternativ til ny bolig

Er du glad i beliggenheten, huset og tomta – og har tenkt å bli boende der lenge – da kan rehabilitering av en eldre bolig være et godt alternativ til å bygge nytt. Det sier daglig leder Hans Magne N. Stokka hos Blink Hus Steinsbø AS på Bømlo.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?