Hopp til hovedinnhold

Hva skal til for å lykkes - på ski og i boligbygging?

Hva har et langrennslag og en boligleverandør til felles? Hardt arbeid over tid, fokus på sluttresultatet og tålmodighet i fleng er bare noe av det.

Hva skal til for å lykkes?

Vi i Blink Hus ønsker alltid å finne samarbeidspartnere som reflekterer våre egne verdier og som inspirerer oss. Derfor er vi svært stolte av å være hovedsponsor for langrennslaget Team XPND Fuel. Men hva har vel egentlig et langrennslag og en boligleverandør til felles? Hardt arbeid over tid, fokus på sluttresultatet og tålmodighet i fleng er bare noe av det. Team XPND Fuel-løperne og Blink Hus-tømrerne deler sin oppskrift på suksess.

Riktige personer med riktig fokus

Vi spurte Team XPND Fuel-løperne og Blink Hus-tømrerne og om hva som skal til for å lykkes. Tord Asle Gjerdalen og Emilie Fleten fra Team XPND Fuel fikk de samme spørsmålene som Lars Petter Borseth og Anders Gyløien fra Blink Hus. Vi fant ut at det som kreves faktisk er ganske likt, på to vidt forskjellige arenaer:

«Paralellen mellom meg som tømrer og en idrettsutøver? Vi er begge veldig sunne folk. Vi driver med fysisk jobb. Vi må også holde på ute når det er både kaldt og vått. Jeg tror jeg en idrettsutøver også kjenner på. Man må bare pushe seg selv og holde på hele tiden for å nå sine mål.»

- Lars Petter Borseth, tømrer i Blink Hus.

- Lars Petter Borseth, tømrer i Blink Hus, en av våre topputøvere.


Prosessen med å bygge et hus kan på mange måter sammenlignes med et langrennsløp. Man starter med et mål, man må jobbe like hardt uansett vær, og man må være dedikert helt til målstreken er nådd.

«Man må ha fokus på arbeidsoppgavene og hva det er som er viktig for at sluttresultatet blir bra. Ikke glemme seg bort i hva alle andre gjør og henge seg opp i feil underveis.»

- Tord Asle Gjerdalen, langrennsløper i Team XPND Fuel.

Enten man står ved startstreken på Vasaloppet eller på byggeplassen, er det mye som har skjedd i kulissene før man har kommet dit. Enten man vil bli suveren på ski eller best på bolig, må man ha interesse for det man holder på med, og alltid være villig til å gi det lille ekstra for å bli bedre. Det krever dedikasjon, pågangsmot og en god dose stahet.

Langrennsløper Emilie Fleten er klar i talen:

«Du må arbeide hardt over tid og ha gode folk rundt deg.»

Man må ha de rette personene på laget

Skal man lykkes med et så fysisk krevende prosjekt som å bygge et hus eller gå et langrennsløp, er man helt avhengig av å ha de rette personene med på laget. Ikke bare må hver enkelt person ha ambisjon, utholdenhet og motivasjon – de må også spille hverandre gode.

Blink Hus-tømrer Anders Gyløien mener god samhandling og et godt miljø på arbeidsplassen er essensielt for å oppnå suksess.

Anders Gyløien, tømrer i Blink Hus og en av våre topputøvere


Tord Asle Gjerdalen er heller ikke i tvil om hvorfor Team XPND Fuel vil lykkes:

«Vi vil lykkes fordi vi har det riktige fokuset og riktige personer i riktige stillinger. Vi samarbeider godt. Kvalitet ovenfor kvantitet.»

Relaterte artikler

Hytte ved sjøen

Hytte ved sjøen

Å bygge hytte ved sjøen er noe mange drømmer om. Det er noe helt eget med å kjøre fra kaoset i byen og komme til bølgeskvulp på svabergene og den friske lukten av sjø.

Herskapelig hus

Herskapelig hus

Å investere i et hjem handler ikke bare om å kjøpe et sted å bo, men om å skape en livsstil som reflekterer din unike personlighet! Verdsetter du det ekstraordinære? Utforsk våre herskapelige hus – nøye designet for deg som setter pris på luksus og tidløs eleganse. Bli bedre kjent med våre hus i herskapelig stil:

Blink Hus Ekeberg er et hus på ett plan

Alpeutsikt à la funkis

På idylliske Valle i Ålesund kommune, har Christine og Tor Egil Skarbø, sammen med deres to sønner, realisert boligdrømmen med husmodellen Ekeberg – et moderne funkishus på ett plan fra Blink Hus.