Hopp til hovedinnhold
Blink Hus Valvatne ble årets bedrift 2020

Stord-firma vant prestisjepris i 2020

Det lokale byggefirmaet Valvatne Bygg AS vant prisen som årets bedrift i husbyggerkjeden Blink Hus sin årlige kåring. - En anerkjennelse til hele organisasjonen, sier daglig leder.

Blinkhus-kjeden er en av landets 10 største boligbygger og i ekte korona-stil ble den årlige prisutdelingen for kjedens 31 medlemsbedrifter noe amputert og avholdt digitalt på mandag i forrige uke.

En rekke priser til kjedens medlemmer og ansatte ble delt ærbødig ut, blant annet årets beste leverandør, årets beste prosjekt, årets beste tømrer og årets beste selger.

Men den gjeveste prisen av de alle, årets bedrift 2020, gikk i år til det tradisjonsrike byggefirmaet Blink Hus Valvatne på Stord.

- Å få ein slik utmerkelse er så klart stor stas. Dette er ein pris til hele organisasjonen og at det arbeidet vi legger ned hver dag og uke, år etter år, virkelig blir lagt merke til, sier Dag Kjetil Lægreid, daglig leder i Blink Hus Valvatne.

Høye kriterier

For å bli Årets Beste Bedrift i Blink Hus må man kvalifisere på flere tøffe kriterier: Høy kundetilfredshet, høy lojalitet til innkjøpssystemet, resultatmargin (driftsresultat), bidra til kjedens utvikling og bedriften må kjennetegnes av å være ryddig, pålitelig, fleksibel og inspirerende.

Årets bedrift i Blink Hus 2020

I begrunnelsen beskrives Blink Hus Valvatne slik:

“Årets Beste Bedrift 2020 scorer høyt på alle disse kriteriene. Årets vinner har mange jern i ilden, de driver med, husbygging, feltutvikling og rehabilitering.

Med sine mange år har dei også drevet med trelastsalg, no XL Bygg Valvatne, sagbruk, og vindusproduksjon. I sitt lokalmiljø støtter de både idrett og kulturarrangementer.

De er kjent for å være ærlig og profesjonell i møter med kunder og leverandører.

Vi kan gjerne si at Årets Beste Bedrift 2020 er inspirerende for både Mestergruppen, Kjedekontoret og kollegaer hos forhandlerne over hele landet.

De har ekte fagfolk og svært dyktige håndverkere. De har svært lang erfaring, og deler gjerne av sin byggfaglige og tekniske kunnskap når det trengs – i tillegg er de representert i vårt kjederåd.

Dette er en delingskultur som de har hatt i alle år, til fellesskapets store fordel.

Årets Beste Bedrift 2020 har holdt høyt tempo siden 1900 og tar med seg 120 års erfaring inn i fremtiden som ser meget lys ut. Vi er stolte over å ha dere med på laget.”

- Vi er både stolte og ydmyke for å bli lagt merke til på denne måten, spesielt i det året når Valvatne-gruppa fyller 120 år. Nå er det straks sommerferie og så tar vi denne kåringen med oss som motivasjon når vi starter på for fullt igjen til høsten, avslutter Lægreid med et smil.

Har du et byggeprosjekt på gang?

Kontakt oss på 53 40 20 70 / blinkhus@valvatne.no.