Hopp til hovedinnhold
Vi søker erfarne tømrere - Blink Hus Helge Rød

Vi søker erfarne tømrere

Vi opplever økende oppdragsmengde og i den forbindelse søker vi flere erfarne tømrere for oppføring av eneboliger, tilbygg og rehabilitering på Osterøy og i Bergen med omegn.

Vi ønsker deg som er serviceinnstilt, løsningsorientert og kvalitetsbevisst. Du må ha relevant erfaring som tømrer. Vi ønsker deg som leverer godt håndverk, og som sørger for god fremdrift.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev og erfaring som tømrer
  • Er strukturert og opptatt av kvalitet
  • Kan jobbe effektivt og selvstendig
  • Er pliktoppfyllende og løsningsorientert
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr deg

Vi kan tilby fast stilling med konkurransedyktig lønn, pensjon, forsikringsordning, ryddige arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø.

Interessert?

Send søknad med CV til firmapost@helgerod.no

For mer informasjon kontakt Rolf Henning Rød tlf. 977 59 710

Bilde tømrer

Om Blink Hus Helge Rød

Våre ansatte deler visjonen vi hadde da Helge Rød ble etablert i 1961; å sikre trygg, lokal kvalitet. Dette gjøres fortsatt i samarbeid med Blink Hus-kjeden og våre underleverandører. Som en lokal utbygger, har vi håndplukket lokale rørleggere, flisleggere, malere og elektrikere. Våre faste ansatte og samarbeidspartnere har en grunnleggende interesse for det norske tømrerfaget og en stolthet til arbeidet de utfører – noe som gjenspeiler seg i sluttproduktet.

Som en del av den nasjonale boligkjeden Blink Hus, har vi tilgang på et stort nettverk av ressurser og kompetanseutvikling. Det er likevel viktig for oss å understreke at vi har et lokalt eierskap, og at verdiene vi skaper går tilbake til lokalmiljøet.

Relaterte artikler

Store sorte vinduer fra Gilje

Velg 3-lagsglass for nye vinduer: Lønnsomt og komfortabelt

Å bytte til 3-lagsglass kan være en smart investering for både lommeboken og komforten i hjemmet ditt. Selv om begrepet U-verdi ofte dukker opp i forbindelse med byggevarer som vinduer, dører og isolasjon, kan det virke uklart. Kort forklart er U-verdi et mål på hvor godt en bygningsdel, som et vindu eller en dør, isolerer mot varme. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolasjon.

Store vinduer med Klimanot fra Gilje

Nyhet! Fremtidens vindusløsning: Klimanot

En av årets spennende nyheter fra Gilje er Klimanot, en innovativ vindusløsning som kombinerer funksjonalitet og fremtidsrettet design. Men hva er egentlig Klimanot? Her får du en forklaring.

Hytte ved sjøen

Hytte ved sjøen

Å bygge hytte ved sjøen er noe mange drømmer om. Det er noe helt eget med å kjøre fra kaoset i byen og komme til bølgeskvulp på svabergene og den friske lukten av sjø.

Herskapelig hus

Herskapelig hus

Å investere i et hjem handler ikke bare om å kjøpe et sted å bo, men om å skape en livsstil som reflekterer din unike personlighet! Verdsetter du det ekstraordinære? Utforsk våre herskapelige hus – nøye designet for deg som setter pris på luksus og tidløs eleganse. Bli bedre kjent med våre hus i herskapelig stil: