Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Berge Hytta

Ansatte i Blink Hus Berge Hytta
Berge Hytta er levert av Berge Sag, som er er et solid selskap med røtter helt tilbake til 1888, med dyktige medarbeidere og svært solid økonomi. Ved å velge Bergehytta som din hytteleverandør, kan du være sikker på at vi leverer det vi har lovet. Slik vi har gjort det i over 135 år.

Om oss

Når drømmen om hytta blir virkelighet, står du overfor mange valg. Hyttemarkedet tilbyr en imponerende variasjon av egenskaper, størrelser og prisklasser. Vår oppgave er å hjelpe deg med å realisere hyttedrømmen din ved å tilby ulike leveransealternativer, inkludert byggesett, råbygg og nøkkelferdige løsninger. Uansett hvor du ønsker å bygge hytten din, er vi her for å tilpasse den til dine behov.

Leveransealternativer:

  1. Byggesett: For de erfarne Proff-kundene eller de som ønsker å ta på seg oppgaven selv, tilbyr vi rene byggesett som kan leveres over hele Norge. Dette alternativet gir deg friheten til å bygge hytten etter dine egne ønsker.
  2. Råbygg: Hvis du ønsker å overlate byggeprosessen til profesjonelle, tilbyr vi råbyggalternativet. Vi sørger for strukturen, mens du kan fokusere på innvendige tilpasninger.
  3. Nøkkelferdig: Vår nøkkelferdige løsning er ideell for de som ønsker en problemfri opplevelse. Vi tar ansvar for hele prosessen, fra grunnmur til ferdig hytte, og tilpasser den til dine spesifikasjoner.
  4. Fleksibilitet i utvalget: Vår hyttekatalog tilbyr et bredt spekter av modeller, men vi forstår at ingen hytte er helt lik. Hvis du ikke finner den perfekte hytten i vårt sortiment, har vi et omfattende arkiv av tidligere byggede hytter som kan inspirere deg eller tilpasses etter dine ønsker. Våre erfarne arkitekter står også klare til å hjelpe deg med å designe din helt egen drømmehytte.
  5. Tilgjengelighet for alle: Vårt mål er å gjøre hyttebygging tilgjengelig for alle. Mens rene byggesett primært er rettet mot Proff-kunder, ønsker vi også privatpersoner velkommen som har evnen og viljen til å bygge selv. Uansett hvilket alternativ du velger, kan vi levere til hele landet.

Valget er ditt, men ansvaret er vårt. Uansett hvilken type hytte du drømmer om, hvor du ønsker å bygge den, eller hvilken grad av involvering du foretrekker, er vi her for å hjelpe deg med å gjøre drømmen til virkelighet. Ta kontakt med oss i dag, og la oss sammen skape ditt andre hjem, tilpasset dine behov og ønsker.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?