Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Bjerkreim Trelast

Årets beste bedrift 2022 i Blink Hus! Blink Hus Bjerkreim Trelast er en bolig- og hytteleverandør i Sør-fylket av Rogaland.

Om oss

Blink Hus Årets bedrift 2022

Årets beste bedrift 2022 i Blink Hus

For å bli "Årets bedrift" i Blink Hus må man kvalifisere seg på flere tøffe kriterier, blant annet kundetilfredshet. Vi er stolte av å ha fornøyde kunder på både overlevering og ettårsbefaring. Kundetilfredsheten i 2022 viser en score på 80 av 100 mulige poeng, og for ettårsbefaring hele 92 av 100. 

Lokal kvalitet i over 70 år 

Blink Hus Bjerkreim Trelast er en bolig- og hytteleverandør i Sør-fylket av Rogaland. Vi har oppdrag over hele distriktet fra Lindesnes i sør til Finnøy/ Hjelmeland i nord. Vi er stolte medlemmer av kjeden Blink Hus siden 1983.

Blink Hus Bjerkreim Trelast er en av de største hytteleverandørene i Bjerkreim og Sirdal, med egne tomter på Stavtjørn, Hegelstad og i Sirdal; Fidjeland Fjellgrend. Vi har også et av distriktets største byggevareutsalg, lokalisert på Vikeså.

Firmaet ble etablert i 1952 av Torleif Gåsland, og drives i dag av tredje generasjon Rune og Tor Olav Gåsland.

Blink Hus Bjerkreim Trelast er en del av Skykula konsernet som også består av: 

  • Blink Hus Sørvest,
  • Dalane Eiendomsselskap 
  • Blink Eiendomsutvikling

I sum omsetter vi for ca 300 mill. Firmaene har ca. 45 ansatte som alle kan sitt fag, i tillegg til innleide tømrere og 4 lærlinger.

Vi bygger hus og hytter, samt tomteutvikling

Vår kjernekompetanse innenfor bygging og prosjektering av hus og hytter, samt tomteutvikling har gitt en solid, økonomisk plattform som i stor grad gir trygghet for våre kunder og våre ansatte. 

Vi har fornøyde kunder og kvalitet i alle ledd. Hos oss er det trygt å realisere din neste bolig- og hyttedrøm.

Velkommen 😊
#lokalkvalitet 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?