Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Bokvalitet Hus & Hytter avd Drammen

Bokvalitet AS ble stiftet i 2010 og er et selskap med mange års erfaring innenfor eiendomsutvikling.

Om oss

Enten du velger å bygge hus som vist i våre kataloger, tilpasse et kataloghus eller skape noe helt nytt; mulighetene er mange hos Bokvalitet! På samme måte som mennesker er forskjellige, er også hytte- eller husdrømmer forskjellige. Finner du ikke drømmeboligen blant våre kataloghus, står våre dyktige boligkonsulenter og arkitekter klare til å bistå deg for å skape en hytte eller et hjem du vil elske å bo i.

Boliger for økt bokvalitet

Vårt mål er å skape gode og funksjonelle boliger som møter morgendagens utfordringer. Våre boløsninger skal gi deg de reelle opplevelsene av økt bokvalitet i hverdagen. Vår oppgave er ikke bare å bygge en «bopel», men et hjem du blir stolt av og som samtidig oppleves funksjonelt i hverdagen – det er det vi kaller Bokvalitet.

Våre avdelingskontorer

Bokvalitet Hus & Hytter har avdelingskontorer både i Ringerike og Drammen, i tillegg til et salgskontor i Follo/Ski. Ta gjerne kontakt for et møte og en nærmere titt på våre katalogboliger, eller for å se på andre muligheter!

Se ett av våre prosjekter

Mathis og familien har nettopp flyttet inn i denne lekre boligen i Haugsbygd. Dette er en tilpasset variant av vår husmodell Jarlsberg. De ønsket en bolig å kunne vokse i, med definerte soner hvor familien kan være sammen og trekke seg tilbake.

Referanseprosjekter

Se noen av våre bygde prosjekter.

1 / 0

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?