Hopp til hovedinnhold

Blink Hytta Sigdal AS

Blink Hytta Sigdal - hytte Istjern Moderne
Hytte Istjern moderne høy
Istjern tradisjon
Blink Hytta Sigdal er en lokal leverandør av hytter. Med over 20 år i bransjen har vi betjent kunder i vakre områder som Eggedal, Norefjell, Flå og Numedal. Vår erfaring og ekspertise er forankret i å levere ikke bare hytter, men ekte hytteopplevelser.

Om oss

Når du velger oss, velger du mer enn bare et hytteprosjekt. Du får tilgang til det vi stolt kaller Norges flotteste utvalg av hyttemodeller, skapt med omsorg og dedikasjon av vårt erfarne team. Vi tilbyr en helhetlig og kvalitetssikret prosess fra første kontakt til ferdigstillelse.

Vi er en del av Mestergruppen, som er Norges største boligbygger, og er derfor sikret gode innkjøpsavtaler og solide produkter som tåler det norsk natur har å by på. Våre fagfolk kjenner området der du vil bygge, og sammen sikrer vi at ditt hytteparadis blir en realitet!

Våre egne hytter

I tillegg til det varierte utvalget av hyttemodeller fra Blink Hus, tilbyr vi også våre helt egne hyttemodeller i ulike størrelser og stiler. Med et bredt spekter av valgmuligheter, inkludert både moderne og tradisjonell design, er våre hytter skapt for å passe perfekt inn i ulike miljøer, enten det er fjellandskapet eller kystlinjen. Sjekk ut noen av våre egne hytter nedenfor.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?