Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Bulls AS

I over 90 år har styrken vår vært god fagkunnskap og service. Vi har lenge drevet med rehabilitering av boliger, og de seneste årene har vi også utvidet generasjonsbedriften Bulls til byggmester av nybygg. Omstillingsevne og solide samarbeidspartnere fra nærområdet er en viktig faktor for oss som din lokale leverandør.

Om oss

«Min far, som tidligere eide bedriften, sa alltid at vi skal ta oss tid til å levere godt håndverk, så får vi se på økonomien i etterkant.»

- Jørgen Bull, daglig leder i Blink Hus Bulls

Våre ansatte

Vi tror på kvalitet fremfor kvantitet, og er stolt av å kunne si at vi satser knallhardt på kunnskap og faglig dyktighet. Ny, ung arbeidskraft har alltid vært en prioritet for oss, men det er minst like viktig for oss å ha tradisjonene i grunn. Vi skal tross alt være din lokale byggmester i 90 nye år. Du finner derfor både lærlinger, tømrere med over 40 års erfaring, og byggingeniører blant våre 27 ansatte.

Lange tradisjoner – Trondheim Spektrum i flere tiår

Vi ble en del av Blink Hus i 2021, men bedriften har røtter langt tilbake. Jørgen er nå daglig leder og fjerde generasjon Bulls. Jørgens oldefar reiste til Canada i 1930 for å lære seg gulvsliping. Denne kunnskapen tok han med tilbake til Norge og Trøndelag i 1931. Trondheim Spektrum har vært en arena hvor både oldefar, bestefar og far i familiebedriften Bulls har lagt ned mange arbeidstimer. Da Jørgen og søsknene var rundt 13 år, fikk de lov å bli med til Spektrum for sommerjobb.

I 2022 har vi igjen vært tilbake for å vedlikeholde 5500 kvm med gulv i Trondheim Spektrum. Som kunde skal du oppleve trygghet i prosessen, og vi vet at kundene setter pris på at vi tar vare på tradisjonene samtidig som vi utvider horisontene.

En annen sikkerhet er vårt gode samarbeid med underleverandører. Vi har derfor håndplukket lokale rørleggere, elektrikere, malere og flisleggere som vi vet leverer den kvaliteten vi og kunden forventer. Dette er vårt løfte fra oss til deg som kunde.

Miljøvennlighet i fokus

Når du som kunde velger Blink Hus Bulls til å bygge ditt nye hjem, kan du være sikker på at du får en bedrift som har dyp lokal forankring til ditt nærområde, som leverer til rett tid, og som i tillegg streber etter å ha så lite utslipp som mulig gjennom hele byggeprosessen. Blink Hus Bulls er nemlig en Miljøfyrtårnbedrift, og med det kommer forpliktelser.

«Vi har vært Miljøfyrtårnbedrift i over ti år nå, og jobber hver dag med å jobbe så  bærekraftig og miljøvennlig som overhodet mulig - både gjennom gjenbruk og andre miljøtiltak gjennom byggeprosessen»

-Jørgen Bull, daglig leder i Blink Hus Bulls

Nytt kontor på Sveberg – fra kjøkkenbordet til 1550 næringsbygg med kontor og lager

Vi har nylig flyttet inn i våre nye lokaler på Sveberg i Malvik. Ta gjerne turen innom for en hyggelig og uforpliktende prat – du finner oss tross alt i nærområdet! Vi har aldri hatt noen ambisjoner om å bli den største bedriften i bransjen, men vi vil alltid etterstrebe å være best. De nye lokalene gir oss videre mulighet til å sikre kvalitet i alle ledd.

Sertifiseringer

Miljøfyrtårn

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?