Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Byggkompaniet Østfold AS

Byggkompaniet Østfold AS bygger Blink Hus i hele Østfold, og har egne tømrere med fagbrev.

Om oss

Byggkompaniet Østfold AS, etablert i 1994, har vært en lokal forhandler av Blink Hus siden sin oppstart. Vårt firma er dedikert til å gjøre byggeprosessen enklere for deg, og vi setter kvalitet og punktlighet først. Enten du har spørsmål om bolig- og husbygging eller spesifikke behov, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss.

Vi tilbyr kataloghus som kan tilpasses individuelle behov. Enten du foretrekker et standard "ferdighus" eller har spesifikke krav og ønsker for din bolig, er vi her for å lytte og tilpasse oss.

Uansett om det dreier seg om store eller små justeringer, kan du stole på at Byggkompaniet Østfold AS finner en løsning. Vi er erfarne i å håndtere ulike prosjekter og kan ta på oss de fleste utfordringer.

For å finne oss, følg veibeskrivelsen nedenfor:

Vi befinner oss sentralt på Lisleby ved Nøklebyskole.

Dersom du kommer fra Fredrikstad, ta av fra riksvei 109 ved fjerde rundkjøring etter Torvbyen. Fortsett opp en bakke, hold rett frem i krysset, kjør ned en liten bakke, og ta første vei til høyre.

Fra Sarpsborg, følg samme riksvei 109 og ta av ved fjerde rundkjøring etter Østfoldhallen. Sving til venstre i rundkjøringen, fortsett opp en bakke, hold rett frem i krysset, kjør ned en liten bakke, og ta første vei til høyre.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?