Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Byggpartner AS

Oppgaven vår er å skape et hjem du trives i. Byggpartner er lokalisert i Bodø og ble grunnlagt i 1992. Gjennom årene har vi opplevd en konstant vekst takket være vårt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Om oss

I 2016 ble vi en del av Blink Hus-kjeden og vi er også medlem av Byggmestforbundet. Vårt medlemskap sikrer at vi alltid er oppdatert med faglig kompetanse og de nyeste utredningene i bransjen. I tillegg er vi godjenkt som lærerbedrift, som bekrefter vår dedikasjon til utdanning og bransjevekst.

Hva vi gjør

Vår hovedoppgave er å bygge boligprosjekter på egne tomter. Med en stabil arbeidsstokk på 20 ansatte, spesialiserer vi oss i småhusbebyggelse, og besitter omfattende kompetanse i feltet. Vår store tomtebank i Bodø kommue gir oss muligheten til å planlegge for fremtiden med et langsiktig perspektiv.

Vår byggefilosofi og kultur

Vi er lidenskapelig opptatt av å bygge kvalitetsboliger i tre. Enten du er på utikk etter en enebolig, et rekkehus eller en lavblokk, er vårt løfte til deg en bolig bygger med kvaliteter. Våre boliger er plassbygget, som innebærer at boligene bygges etter solide norske håndverkstradisjoner.

Hos ByggPartner verdsetter vi teamarbeid, deling av kunnskap, og et miljø der vi alle lærer av hverandre. Vår flate organisasjonsstruktur gir hver ansatt både ansvar og tillit. Dette skaper ikke bare et positivt arbeidsmiljø internt, men sikrer også at våre kunder opplever den beste tjenesten og trygghet.

Byggeplaner?

Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt neste boligkjøp eller boligprosjekt. Når du velger ByggPartner, velger du et firma som setter deg først. Du er alltid velkommen til vårt nye kontor for en kopp kaffe og en prat om byggeprosjekter. Vi er lokalisert i Tråleveien 50, 8013 Bodø. Alternativt kan du ta kontakt med vår daglig leder, Robert Hansen, direkte på telefonummeret: 952 35 391.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?