Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Dale Malo AS

Vi bygger eneboliger, flermannsboliger og hytter for kunder og i egen regi. Til sammen produserer vi hvert år mellom 30 - 40 boenheter.

Om oss

Dale Malo-konsernet består av de to fusjonerte familieide selskapene Dale Bruk AS og Malo Sagbruk AS. De to dannet i 2016 Dale Malo Holding AS, og konsernet består i dag av blant annet driftsselskapene Blink Hus Dale Malo, tømrerselskapet Blink Snekkerne og eiendomsselskapene Solid Dale Malo og Solid Boliger. Totalt er det i underkant av 40 ansatte i konsernet.

 

Salgsområder

Vårt hovedsatsingsområde er Romsdalshalvøya, med kommunene Hustadvika, Molde, Gjemnes og Aukra som de største salgskommunene, men vi er også behjelpelig med hus og hytter i andre områder. 

 

Bygg hus eller hytte med lokal kvalitet 

Vår årelange erfaring innenfor bygging og prosjektering av hus og hytter har gitt oss en solid og bred kompetanse. Vi jobber kontinuerlig med å levere kvalitet i alle ledd og vi ønsker å være en samarbeidspartner som våre kunder kan stole på fra A til Å.

 

Vi kjenner det lokale området og vil gjerne være med å realisere din bolig- eller hyttedrøm – enten du ønsker å bygge nytt eller rehabilitere noe gammelt.

 

Velkommen innom oss!

 

#lokalkvalitet 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?