Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Søre Sunnmøre

Vi har over 70 års erfaring med å bygge hus på verharde Sunnmøre, og ynskjer gjerne å dele av denne erfaringa med deg som skal bygge hus her i regionen.

Om oss

Vi ligg så sentralt som ein kanskje kan få det – lengst aust på Hareidlandet med kort avstand til både fastlandet og øyane i havgapet. Som ein del av Blink Hus får vi også direkte nærleik til store varehus i Fosnavåg og Ålesund. Dette gjer at vi kan levere riktig produkt raskare og det bidreg til at vi i enda større grad kan legge energien i det vi meiner er viktigast: behovet til kunden. 

All denne kompetansen er samla blant våre ti tilsette: snekkarar med fagbrev, byggmeistrar og seljarar er klare til å hjelpe deg med å bygge husdraumen. Fellesnemnaren er lang erfaring, og ein tydeleg motivasjon for å levere kvalitet over tid. Ein viktig eigenskap blant våre tilsette er å lytte til kunden, og forstå vårt samfunnsansvar som ein lokal aktør. Dette handlar om å bidra til at folk ønskjer å bli og byggje i regionen, støtte lokale lag i kultur og idrett, og bidra til ein berekraftig bransje.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?