Hopp til hovedinnhold

Blink Hus HEFØ Bygg AS

HEFØ Boligutvikling er en komplett leverandør av alt innen bygg og eiendom. Våre prosjekter spenner fra garasjer og hytter til enebolig, flermannsboliger og næringsbygg.

Om oss

I slutten av 2009 ble HEFØ Boligutvikling grunnlagt av en gruppe enkeltpersoner med bred erfaring innen ulike fagområder i byggebransjen. Siden den spede begynnelsen har HEFØ Boligutvikling utviklet seg til å bli en ledende aktør innen planlegging, bygging og prosjektledelse av varierte byggeprosjekter.

Vårt selskap har vært involvert i en rekke prosjekter som spenner over tegning, prosjektering, og byggemelding av ulike typer eiendommer og konstruksjoner. Dette inkluderer alt fra infrastruktur som VA og veier til komplekse bygg som næringsbygg, flermannsboliger, eneboliger, hytter, garasjer og naust. Vi har også hatt gleden av å reise firemannsboliger, tomannsboliger, næringsbygg og eneboliger både i egen regi og for eksterne oppdragsgivere.

I dag står HEFØ Boligutvikling fram som en komplett leverandør av alt innen bygg og eiendom. Vår virksomhet omfatter flere datterselskaper, inkludert HEFØ Boligutvikling AS, HEFØ Bygg AS og HEFØ Bolig AS. Disse enhetene jobber sømløst sammen for å levere høykvalitetsprosjekter som oppfyller og overgår forventningene til våre kunder.

Ved å kombinere våre kunnskaper, erfaring og lidenskap for byggebransjen, fortsetter vi å sette standarden for kvalitet, innovasjon og pålitelighet innenfor vårt felt.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?