Blink Hus Nordteam

Blink Hus Nordteam AS, Sortland

En fremoverlent byggmester

 

Heggland og Nyrud As ble etablert som byggmester i 2006, og kort tid etter ble vi en del av Blink Hus-kjeden. Siden den gang har vi opparbeidet god fagkunnskap, og kompetent samspill med våre samarbeidspartnere og underleverandører.

Mange års erfaring

Vi er i dag 13 ansatte - både fagarbeidere som har vært her siden starten, og lærlinger som skal bidra til videre utvikling av Blink Hus Nordteam. Våre kunder skal få godt håndverk både nå og i fremtiden, og vi har derfor et stort fokus på oppdatert kompetanse. Sterk fagkunnskap og lang erfaring har formet oss til den byggmesterbedriften vi er i dag.

 

En del av et samspill i lokalmiljøet

En stor fordel for våre kunder er tilgangen på husene i Blink Hus-katalogen. Selv om katalogen består av ferdigtegnede hus, har vi ikke bygget et eneste hus som ikke har vært unikt. Med Blink Hus i ryggen har vi tilgang på egne arkitekter som kan justere hvert hjem akkurat for deg og ditt behov - uansett om du bor i Sortland eller på Hafslund.

Se alle våre husmodeller.

 

Vi skal være en solid utbygger som er god på tilpassing. Boligmarkedet er i stadig endring, og vi følger nøye med. Siden 2006 har vi bygget hus i alle stilarter, skapt boligfelt og satt grunnmuren for store og små prosjekter. Vi skal være ditt foretrukne lokale byggefirma, enten du ønsker en totalentreprenør på ditt boligprosjekt, eller om du skal renovere eler sette opp et tilbygg. Det er svært viktig for oss å samarbeide med andre lokale entreprenører som vi vet leverer den kvaliteten vi og kunden forventer. Å bruke lokale aktører gir en viktig nærhet i ditt prosjekt: ikke bare er vi en biltur unna, du får også håndverkere med god lokal kunnskap som kan gi de riktige rådene.

 

«De som kommer tilbake for flere prosjekter må jo ha troen på oss. Enten du ønsker at vi gjør hele eller deler av prosjektet, er det viktig for oss at du opplever en ryddig prosess.»

  • Per Eilertsen, daglig leder i Blink Hus Nordteam

 

Vi lytter

Byggeprosessen er krevende. Det er grunnleggende at du velger en samarbeidspartner som du kan stole på, og som du vet etterstreber kvalitet i alle ledd. Vi kjenner markedet og området der du vil bo, og ønsker fortsatt å være her i lang tid fremover. For å levere best mulig kvalitet tror vi den viktigste faktoren er god dialog gjennom prosjektet:

– I dialog med våre kunder og Mestergruppen, høyner vi stadig vår kompetanse. Vi følger opp innspill og tar til oss tilbakemeldinger fra underleverandører, ansatte og byggherrer. Den viktigste personlige egenskapen for alle i Blink Hus Nordteam, er å ha god dialog gjennom hele prosessen - også i tiden etter prosjektet er ferdig.

- Per Eilertsen, daglig leder i Blink Hus Nordteam

 

Har du byggeplaner? Ta kontakt!

Du er hjertelig velkommen innom vårt kontor for en kopp kaffe og en byggeprat - du finner oss tross alt i nærområdet. Vårt kontor ligger i Vesterålsgata 92, 8400 Sortland, men du kan også ringe daglig leder Per Eilertsen på telefon 916 99 716. Vi tilbyr gratis befaring og rådgivning, og hjelper deg med forberedelser, søknader og gjennomføring.

 

Les også: Fikk tilpasset moderne hus til unik tomt i strandsonen. Bygget av gjengen i Blink Hus Nordteam på Strand i Sortland

Relaterte artikler

Herskapelig hus fra Blink Hus

Bygde herskapelig hus

Mats-André og Renate bygget drømmehuset med Blink Hus. Hør hva de sier om deres herskapelige hus ett år etter innflytting!
Svein Perander tegnet skissene til eget funkishus

Tegnet skissene til eget funkishus med blyant og viskelær

Svein Perander og kjæresten Birgit har knapt bodd et år i sitt nye funkishus når vi tar turen innom. Sammen med arkitekt og byggmester fra Blink Hus fikk de bygget drømmehjemmet på Børøya i Vesterålen.

Våre ansatte

Hans Martin Iversen

Hans Martin Iversen

Selger
Blink Hus Nordteam
Per Eilertsen

Per Eilertsen

Daglig Leder
Blink Hus Nordteam

Kontakt oss

image placeholder