Blink Hus Nordteam
Blink Hus Nordteam

Blink Hus Nordteam AS, Sortland

Vi skal være ditt foretrukne lokale byggefirma, enten du ønsker en totalentreprenør på ditt boligprosjekt, eller om du skal renovere eller sette opp et tilbygg.

Vårt mål er å være en solid utbygger som er god på tilpassing. Boligmarkedet er i stadig endring, og vi følger nøye med. Siden 2007 har vi bygget hus i alle stilarter, skapt boligfelt og satt grunnmuren for store og små prosjekter. 


Vi er i dag 13 ansatte med base på vårt kontor i Sortland - både fagarbeidere som har vært her siden starten, og lærlinger som skal bidra til videre utvikling av Blink Hus Nordteam. Våre kunder skal få godt håndverk både nå og i fremtiden, og vi har derfor et stort fokus på oppdatert kompetanse. Sterk fagkunnskap og lang erfaring har formet oss til den byggmesterbedriften vi er i dag.

Relaterte artikler

Herskapelig hus fra Blink Hus

Bygde herskapelig hus

Mats-André og Renate bygget drømmehuset med Blink Hus. Hør hva de sier om deres herskapelige hus ett år etter innflytting!
Svein Perander tegnet skissene til eget funkishus

Tegnet skissene til eget funkishus med blyant og viskelær

Svein Perander og kjæresten Birgit har knapt bodd et år i sitt nye funkishus når vi tar turen innom. Sammen med arkitekt og byggmester fra Blink Hus fikk de bygget drømmehjemmet på Børøya i Vesterålen.

Våre ansatte

Hans Martin Iversen

Hans Martin Iversen

Selger
Blink Hus Nordteam
Per Eilertsen

Per Eilertsen

Daglig Leder
Blink Hus Nordteam
undefined undefined

undefined undefined

Blink Hus Nordteam

Kontakt oss

image placeholder

Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer