Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Nordteam AS

Moderne bolig med orangeri
Prosjektleder Caroline Knudsen
Vadsø med utsikt
En fremoverlent byggmester! Heggland og Nyrud As ble etablert som byggmester i 2006, og kort tid etter ble vi en del av Blink Hus-kjeden. Siden den gang har vi opparbeidet god fagkunnskap, og kompetent samspill med våre samarbeidspartnere og underleverandører.

Om oss

Byggefirma med mange års erfaring

Vi er i dag 13 ansatte - både fagarbeidere som har vært her siden starten, og lærlinger som skal bidra til videre utvikling av Blink Hus Nordteam. Våre kunder skal få godt håndverk både nå og i fremtiden, og vi har derfor et stort fokus på oppdatert kompetanse. Sterk fagkunnskap og lang erfaring har formet oss til den byggmesterbedriften vi er i dag.

Vi skal være en solid utbygger som er god på tilpassing. Boligmarkedet er i stadig endring, og vi følger nøye med. Siden 2006 har vi bygget hus i alle stilarter, skapt boligfelt og satt grunnmuren for store og små prosjekter.

En del av et samspill i lokalmiljøet

Vi skal være ditt foretrukne lokale byggefirma, enten du ønsker en totalentreprenør på ditt boligprosjekt, eller om du skal renovere eler sette opp et tilbygg. Det er svært viktig for oss å samarbeide med andre lokale entreprenører som vi vet leverer den kvaliteten vi og kunden forventer. Å bruke lokale aktører gir en viktig nærhet i ditt prosjekt: ikke bare er vi en biltur unna, du får også håndverkere med god lokal kunnskap som kan gi de riktige rådene.

En stor fordel for våre kunder er tilgangen på husene i Blink Hus-katalogen. Selv om katalogen består av ferdigtegnede hus, har vi ikke bygget et eneste hus som ikke har vært unikt. Med Blink Hus i ryggen har vi tilgang på egne arkitekter som kan justere hvert hjem akkurat for deg og ditt behov - uansett om du bor i Sortland eller på Hafslund.

En ryddig byggeprosess

«De som kommer tilbake for flere prosjekter må jo ha troen på oss. Enten du ønsker at vi gjør hele eller deler av prosjektet, er det viktig for oss at du opplever en ryddig prosess.»

- Per Eilertsen, daglig leder i Blink Hus Nordteam

Referanseprosjekter

Se noen av våre bygde prosjekter. Dette er et utvalg bilder fra fire ulike boligprosjekter.

1 / 0

Vi lytter

Byggeprosessen er krevende. Det er grunnleggende at du velger en samarbeidspartner som du kan stole på, og som du vet etterstreber kvalitet i alle ledd. Vi kjenner markedet og området der du vil bo, og ønsker fortsatt å være her i lang tid fremover. For å levere best mulig kvalitet tror vi den viktigste faktoren er god dialog gjennom prosjektet.

– I dialog med våre kunder og Mestergruppen, høyner vi stadig vår kompetanse. Vi følger opp innspill og tar til oss tilbakemeldinger fra underleverandører, ansatte og byggherrer. Den viktigste personlige egenskapen for alle i Blink Hus Nordteam, er å ha god dialog gjennom hele prosessen - også i tiden etter prosjektet er ferdig.

- Per Eilertsen, daglig leder i Blink Hus Nordteam

Sjekk ut denne moderne boligen med orangeri

Da familien skulle bygge hus i Sortland, visste de nøyaktig hvilket sluttresultat de ønsket. Dette gjorde oppdraget til en spennende utfordring hvor både Google og ny tenkning måtte tas i bruk. Med utgangspunkt i kataloghuset Kongsberg ble dette en unik bolig.

Moderne hus med orangeri

Bygde kataloghuset Vadsø

Agnete Eilertsen og familien fikk tak i en av de siste tomtene rett ved strandlinjen på Sande i Sortland. De ønsket et hus som sørget for at de fikk nyte den fantastiske utsikten fra tomten. Med hjelp fra Blink Hus Nordteam fikk de tilpasset boligen Vadsø til tomten og familiens øvrige ønsker.

Agnete Eilertsen forteller om hvorfor de valgte Blink Hus

Har du byggeplaner? Ta kontakt!

Du er hjertelig velkommen innom vårt kontor for en kopp kaffe og en byggeprat - du finner oss tross alt i nærområdet.

Vårt kontor ligger i Vesterålsgata 92, 8400 Sortland. Du kan også ringe daglig leder Per Eilertsen på telefon 916 99 716. Vi tilbyr gratis befaring og rådgivning, og hjelper deg med forberedelser, søknader og gjennomføring.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?