Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Sigdal AS

Vi er stolte av å ha vår opprinnelse i håndverksbygda Sigdal. Kvalitet fremfor kvantitet speiler stedet, og det er nettopp det vi i Blink Hus Sigdal er opptatt av. Kvalitet. Og kunder.

Om oss

Blink Hus Sigdal har i 40 år vært en aktiv og solid aktør innen boligmarkedet, og ble etablert av Kristian Vidvei og Gisle Knudson (Eggedal Sag) i 1983 i Sigdal kommune. Vi ble medlemmer av Blink Hus kjeden (da Byggeringen) allerede i 1986.

Fra å være 2 ansatte i 1983 er det i dag 29 ansatte i Blink Hus Sigdal, og totalt sysselsetter vi over 70 personer, iberegnet alle underentreprenører. Dette er stabile og godt erfarne underentreprenører, mange har vært med siden starten i 1983.

Allerede i 1991 startet vi med elementproduksjon, og var en av de første i kjeden som gjorde dette.

Fram til 2010 hadde vi vårt hovedsete i Nedre Eggedal, Sigdal kommune. I tillegg hadde vi i løpet av denne tiden avdelingskontorer både i Røyken og Asker. I januar 2010 pakket vi sekken og flyttet  vi til nytt hovedkontor i Bruveien 12, Krokstadelva. Hele administrasjonen ble samlet "under ett tak", kun produksjonen ble værende igjen i Sigdal.

I dag eies Blink Hus Sigdal av Gunbjørn Vidvei og Eggedal Sag.

Funkishus med lokal kvalitet

Da Lasse og Elisabeth Solberg skulle planlegge og bygge nytt hjem for tredje gang, skulle ingen ting bli overlatt til tilfeldighetene. I dag bor de lykkelig i funkishuset sitt bygd av Blink Hus Sigdal, sammen med sine to gutter og en hund. Blink Hus har et slagord som er Lokal kvalitet, og det merket vi veldig underveis i prosessen, sier Lasse.

Lasse i sin nye bolig

Bygde moderne generasjonsbolig

I et fredelig nabolag i Asker står en helt spesiell bolig. Her har Liv Ingeborg Lied og Øystein Gullbekk bygget en bolig som favner flere generasjoner. Huset er både tradisjonelt og moderne – designet med tanke på familien! Bygget av Blink Hus Sigdal.

Moderne generasjonsbolig i Asker

Sertifiseringer

KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?