Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Stavseng AS

Oppført Ekeberg på Valle
Vårt hovedmål er å realisere din husdrøm. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra vurdering av muligheter til nøkkelen står i døra.

Om oss

K&S Stavseng er en stolt familiebedrift med dype røtter som strekker seg tilbake til 1920. Vår historie begynte med en beskjeden start knyttet til byggingen av Tafjord Kraftselskap sitt administrasjonsbygg i Tafjord. Gjennom årene har vi vokst og utviklet oss til å bli en ledende aktør innen husbygging og byggevarer i regionen.

I dag er vi en del av Mestergruppen, og vi er stolte medlemmer av kjedene Blink Hus og XL-BYGG. Lokalisert på Sjøholt i Ålesund Kommune, har vi et dedikert team av erfarne håndverkere som utfører sine oppgaver med stolthet og dedikasjon til faget.

Våre tjenester

Vår virksomhet omfatter levering av hus, småhus, flermannsboliger, hytter og garasjer, og vi driver også et tomteselskap som fokuserer på utviklingen av egne tomter og byggefelt.

Gjennom årene har vi kontinuerlig tilpasset oss endringer og innovasjoner i bransjen. Fra vår opprinnelse med byggevareutsalg og produksjon av dører, vinduer og trapper, tok vi steget inn i elementproduksjonen på 1960-tallet, og vi var pionerer innen dette feltet i Møre og Romsdal, kjent under navnet "Brikkehus".

I dag er vi en solid og veletablert bedrift med en betydelig erfaring og ekspertise innen husbygging og byggevarer. Vårt selskap drives nå av femte generasjon, Sturla Stavseng, som fører arven og tradisjonene videre med en forpliktelse til kvalitet og innovasjon.

Se ett av våre prosjekter

Christine og familien ønsket et hus som passet for småbarnslivet, men som også fungerer når de blir eldre og barna har flyttet ut. Huset er et tilpasset Ekeberg justert for familiens behov og ikke minst den fantastiske tomten.

Funkishuset Ekeberg utenfor Ålesund

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?