Hopp til hovedinnhold

Blink Hus TEFT Entreprenør

Lofotens største boligbygger. Med 45 års historie som boligbygger og med cirka 1400 oppførte boenheter, er vi i dag aktør innen alle kategorier boligprosjekter, herunder både nybygg, tilbygg og restaurering.

Om oss

TEFT Entreprenør AS, med nærmere 50 ansatte, er entreprenørselskapet i TEFT Gruppen AS. Fra 2014 ble vi del av huskjeden Blink Hus, som er en av Norges største husleverandør.

TEFT Entreprenør fører også opp næringsbygg innen fiskeri, landbruk, verksted, kontor og handel og offentlige bygg som skoler, sykehjem og barnehager. Vi har en solid stab av fast ansatte snekkere med fagbrev. I tillegg har vi til enhver tid 6-7 lærlinger, den mest vellykkede modell for god rekruttering.

På slutten av 60-tallet ble "ferdighusene" sett på som en trussel mot byggevarehandlerne. Dette resulterte i medlemskap i et huskjedekonsept i 1969, og dermed starten på vår entreprenørvirksomhet.

Fra 80-tallet ble både næringsbygg og offentlige bygg en del av vårt virkefelt, i tillegg til boligbygging. Største entreprenøroppdrag så langt er vårt eget bygg på Leknessletta.

Mest spesielle jobb er kanskje vår totalentreprise med Høvdingehuset og naustet til vikingemuseet Lofotr.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?