Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Valvatne AS

Blink Hus Valvatne
Tømrer Blink Hus Valvatne
Rehabilitering Valvatne
I 120 år har me bygd husvære. Det som starta med opp- gangssag på byrjinga av 1900-talet, er no gått over til meir moderne løysingar. Ideen og tanken bak er den same: Berekraft, utnytting av ressursar og eit solid handverk i botn. Visjonen vår er tidlaus og står seg – år etter år.

Om oss

Med 120 år i bransjen, har me i Blink Hus Valvatne ei lang og solid erfaring å ta med i byggepprosjekta våre. Det viktigaste me har er våre tilsette - og alle 23 er like viktige for oss. Kanskje det er difor dei fleste har ein minimumsansienitet på over ti år? Me er stolte av å seia at nokre av oss nærmar seg 40 år i bedrifta.

Me gjer bustaddraumen din verkeleg!

1 / 0

Folk i husan

Nokre hus er ein mellombels stoppestad. Andre hus vert ein trygg heim, kanskje med fleire generasjonar under same tak. Ein samlingsstad for slekt og vener. Eit hus der barndomen vert til og rammene rundt ein familie vert skapt. Ola Bremnes skriv det så godt i sangen «Folk i husan»: «Folk treng hus og hus treng folk i aill si ti.» Betre kan det ikkje seiast.

Samfunn og bærekraft

Sian oppstarten har me utvikla oss i takt med både samfunnet og alt rundt. Me tek sikte på å vera her, også i framtida. For me trur på bærekraft og miljøvenlige løysingar. Kvalitet føre kvantitet. Handtverket er ein tradisjon som no er nedarva i seks generasjonar. Me gler oss til framtida.

Valvatne 120 år

Sjå filmen som oppsumerar vår historie så langt

Bilde fra video om Blink Hus Valvatne

Valvatne-gruppa

Blink Hus Valvatne er ein av fire selskapar i Valvatne-gruppa. Ta en titt på valvatne.no for meir informasjon om korleis andre selskaper som inngår i gruppa og synergieffekter vi i Blink Hus Valvatne får for det.

Prosjekt fra denne forhandleren
Eldøyvegen. Einebustad i rekke med mogleighet for takterrasse!
Eldøyvegen 1, 5411, Stord

Moderne einebustad i rekke med mogleighet for takterrasse!

Priser fra 4 400 000 kr

Sertifiseringer

Miljøfyrtårn

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?