Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Molde
Funkishus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

151,4 m²

Bruksareal (BRA)

191,8 m²

Primærrom (P-rom)

185,5 m²

Største lengde

15,3 m

Største bredde

11,4 m

Moderne funkishus med innebygd garasje og takterrasse.

Funksjonell rominndeling og lekker takterrasse

Molde er huset for den som er opptatt av smarte og funksjonelle løsninger. Her er funksjonalitet i høysetet, der husets utvendige form er et resultat av de innvendige egenskapene. Molde har en integrert garasje med sportsbod som gjerne kles i annet materiale enn huset, for å skape litt kontrast.

Stue og kjøkken har en åpen planløsning og store vinduer som fyller rommet med naturlig lys. Fra stueavdelingen er det en stor skyvedør ut til en delvis overbygd takterrasse. I andre etasje er også et eget kontor som kan benyttes til ekstra soverom eller åpnes for å få enda større stue. Det er dessuten en egen foreldreavdeling med walk-in garderobe og bad.

I stuen er det i tillegg en galleri-løsning hvor man kan se ned til entré og som også gir rikelig lys ned til entreen. Velkommen til Molde.

Vedlikeholdsvennlig kledning

Molde er ikke bare et hus med et unikt utseende. Arkitekten har nemlig tenkt at huset utvendig kan bygges med vedlikeholdsfrie plater og innslag avvedlikeholdsvennlig kledning. Du trenger kun å vaske huset med en vannslange for å holde huset pent og rent.

Velkommen til Molde.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?