Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nesøya
Herskapelig hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Grunnflate (BYA)

325,8 m²

Bruksareal (BRA)

358,7 m²

Primærrom (P-rom)

269,0 m²

Største lengde

34,2 m

Største bredde

12,7 m

Et majestetisk hus med anneks og dobbelt garasje.

Nesøya er et vakkert syn med sitt majestetiske uttrykk og klassiske detaljer. Kombinert med praktisk planløsning og god romfølelse, passer huset utmerket for deg som vil ha et storslått hjem.

Elegante oppholdsrom

En stor, elegant hall med dobbel takhøyde og dobbelt trappeløp er det første som møter deg. Herfra kommer du gjennom tofløyede dører til en romslig stue/kjøkkenløsning. Denne romløsningen - i kombinasjon med en dobbel balkongdør ut mot hagen, og store bueformede vinduer - gjør at rommene føles lyse og luftige.

Soverom med garderobe og bad

I andreetasje er det en lekkert utformet buet balkong, med doble dører som slipper inn rikelig dagslys. Samtlige av husets fem soverom finner du i andre etasje i hovedhuset, og alle er av god størrelse. Hovedsoverommet ligger vendt ut mot hagen, og har et eget garderoberom. I samme etasje finner du også to av husets tre bad.

Stor garasje, formidabel lagringsplass og eget anneks

Ved siden av hovedhuset finner du en stor garasje med god plass til to biler. Her er det også direkte adkomst til en sportsbod. På andre siden av huset er en egen fløy med et romslig og luftig anneks som har stue og bad, så vel som en ekstra bod. I Nesøya er det eksklusivt for både gjester og de som er så heldige å få bo der hele tiden.

Velkommen til Nesøya.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?